Kapa telefons. Kāpēc 25 gadus vecajai Ufas iedzīvotājai tika uzstādīts kapakmens iPhone 6 veidolā

Kādu laiciņu atpakaļ krievu un pasaules mediji izplatīja fotogrāfijas ar neparastu kapakmeni, kas atrodas kādā no Ufas kapsētām. Stāstām, kāpēc tuvinieki nolēma mirušās meitenes kapakmeni uzstādīt tik neparastu.

25-gadus vecā Ufas iedzīvotāja Rita Šamejeva nomira vēl 2016. gadā, tomēr neparastais kapakemns pie viņas kapa parādījās divus gadus pēc viņas nāves. Kapakmes iPhone veidolā uzreiz piesaistīja citu kapsētas apmeklētāju uzmanību, un viņi to nofotogrāfēja, un šīs bildes uzreiz kļuva populāras sociālajos tīklos.

Par Ritu nemaz tik daudz nekas nav zināms: viņas radinieki nelabprāt sazinās ar žurnālistiem, tāpēc arī viņas nāves iemesls paliek noslēpumā tīts. Ir zināms vien tas, ka meitene nomirusi pēc ilgstošas slimības.

Turklāt var pavisam noteikti apgalvot, ka Rita ļoti mīlēja ceļot – par to stāstīts viņas mājaslapā sociālajā tīklā, meitenei Vācijā bija daudz draugu.

Neparastis kapakmens netika izvēlēts nejauši – meitene nodarbojās ar Apple produkcijas piegādi Krievijā, un daudzi paziņas vērsās pie viņas pēc palīdzības iPhone izvēlē un remontā.

Kad šie telefoni bija sākuši iezvanīties Krievijā, viņa sāka strādāt šajā sfērā. Nodarbojās ar jautājumiem, kas saistīti ar piegādēm, šīs tehnikas remontiem, visi paziņas vērsās pie viņas, vēloties iegādāties telefonus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru