Kanāli TVPlay Sports, TVPlay Sports+ un platforma TVPlay Premium sāk pārraidīt jaunās Eirolīgas sezonas spēles

Šonedēļ kanāls TVPlay Sports, TVPlay Sports+ un video satura platforma TVPlay Premium sāk pārraidīt jaunās Turkish Airlines Eirolīgas sezonas spēles. PIrmajā kārtā varēs vērot šādus mačus: Maskavas CSKA – Barcelona, Madrides Real – Darussafaka, Kauņas Žalgiris – Baskonia un Khimki – Olympiacos. Baudi basketbolu kanālā TVPlay Sports, TVPlay Sports+ un TVPlay Premium!

Jaunajā Turkish Airlines Eirolīgas sezonā piecu Latvijas basketbolistu klubi spēlēs Kontinenta galvenajā klubu turnīrā. Jānim Strēlniekam Grieķijas basketbola grandā Pirejas Olympiacos pievienojies arī Jānis Timma, Dairis Bertāns joprojām pārstāv Itālijas čempionus Milānas Olimpia, Anžejs Pasečniks pārstāv Grankanārijas Herbalife komandu jau ceturto sezonu pēc kārtas, un tagad debitēs Eirolīgā un, visbeidzot, par Eiropas klubu čempiona titulu cīnīsies arī Žaņa Peinera Stambulas Darussafaka.

Mārtiņš Gulbis, TVPlay Sports komentētājs:

“Seši Latvijas basketbolisti ar savu sniegumu pagājušajā sezonā ir nopelnījuši iespēju spēlēt Eirolīgas turnīrā. Grieķijas superklubam Olympiacos lielas pārmaiņas, jo ar pragatisko un lēno basketbolu vairs neizdodas gūt vēlamos panākumus. Deivids Blats ir ļoti zināms vārds Eiropas basketbolā līdz ar to spēlēs stils mainīsies par 180 grādiem. Modernāks, daudz ātrāks un dinamiskāks, jau pēc sastāva aprisēm noteikti spēlēs laiks samazināsies Grieķijas basketbola leģendai Vasilim Spanulim un viņu vietu trenera Blata sistēmā lieliski aizpilīds Jānis Strēlnieks. Pēc debijas sezonas Eirolīgā Baskonijas komandas sastāvā, Jānis Timma izvēlējās pārtraukt līgumu un pievienoties Strēlniekam. Lieliska ziņa Latvijas basketbolam – superklubā divi latvieši un kas pats galvenais, tieši treneris Blats ļoti vēlējies Timmu redzēt komandā kā svarīgu komandas sastāvdaļu.

Itālijas bagātakajā klubā turpinās spēlēt Dairis Bertāns. Komandai noslēgti līgumi ar diviem ļoti kreatīviem spēlētājiem uz Bertāna pozīcīju, kas noteikti ietekmēs latvieša minūtes laukumā. Dairis lieliski spēlēja savas atvēlētās minūtes pagājušajā sezonā, ceram uz to pašu arī jaunajā.

Citam superklubam, Barselona, pievienojies Rolands Šmits. Viņam šī būs debija Eirolīgā un ar savu smago darbu Rolands noteikti tiks pie spēles minūtēm 2010.agada Eirolīgas čempionu komandā.

Šmita vienaudzis Anžejs Pasečniks pārstāv Grankanārijas Herbalife komandu jau ceturto sezonu pēc kārtas, un tagad debitēs Eirolīgā. Pasečniks būs stabils rotācijas spēlētājs, līdz ar to pirms pārcelšanās uz NBA iegūs ļoti daudz un vērtīgās minūtes.

Kā pēdējais latvietis, ko redzēsim Eirolīgas turnīrā būs Žanis Peiners, pēc lieliskas sezonas pārstāvot Lietuvas Lietkabelis vienību, Žanis pārcēlies uz pagājušās sezonas Eirokausa čempioniem Stambulas Darrusafaka). Lieliska platforma kur rādīt visu savu talantu. Daudz augstākā līmeņa basketbola un daudz latviešu uz laukuma, super basketbols. Veiksmi visiem latviešiem un viņu pārstāvētajām komandām.”

Māris Lindenbaums, TVPlay Sports komentētājs:

“Klāt jaunā Eirolīgas sezona ar vecajiem favorītiem, kas tik un tā ne brīdi turnīrā nav spējis slāpēt intrigu! Starpsezonā savus fanus sarūgtināja Fenerbahce, paziņojot, ka komandas rocība, zaudējot tās galveno sponsoru, kļuvusi ierobežotāka. Taču ne jau līgumu summas uzvar turnīrus. Par to visbiežāk pārliecinājusies CSKA, tāpēc būs ļoti interesanti redzēt vai šī sezona kļūs par vēl vienu maskaviešiem rūgtu pieredzi. Tāpat pagājuši pieci gadi kopš Eirolīgā vienai komandai izdevies uzvarēt divās sezonās pēc kārtas. Šo sēriju ļoti labprāt pārtrauktu Madrides Real. Taču tik pat ilgu laiku Eirolīgā nav triumfējusi neviena Grieķijas komanda, un tur pretendenti uz nesekmīgā perioda pārtraukšanu ir ļoti spēcīgi un turklāt divi!”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:

• Ceturtdien, 11.oktobrī, 19:45 Maskavas CSKA – Barcelona

• Ceturtdien, 11.oktobrī, 21:55 Madrides Real – Darussafaka

• Piektdien, 12.oktobrī, 19:45 Kauņas Žalgiris – Baskonia

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā TVPlay Sports+ un TVPlay Premium:

• Piektdien, 12.oktobrī, 19:45 Khimki – Olympiacos

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru