Kaitīguma horoskops. Šīs sievietes ir vislielākās kaitnieces pēc Zodiaka zīmes

Lauva

Lauvene ir valdonīga un prasīga pret savu izredzēto. Viņa sevi uzskata par vislabāko, tāpēc blakus var atrasties tikai tāds, kurš ir viņas cienīgs, un kuram piemīt visas nepieciešamās īpašības. Aizskarot viņas pašcieņu, jūs uzreiz un visās krāsās uzzināsiet visu, ko viņa par jums domā. Vīrietim nav viegli tādu dāmu iekarot. To var izdarīt tikai uzdāvinot viņai kaut kādu greznu un dārgu dāvanu, un, pārliecinot viņu, ka jūs viņu uzskatāt par dievieti. Turkāt vīrietim viņas acīs ir jāpaliek vīrišķīgam.

Jaunava

Jaunava, tāpat kā lauvene, tiecas izvirzīt pret savu izredzēto veselu virkni prasību, toties tas viņai netraucēs sarunāties ar kaut kādu neveiksminieku, ja viņa viņā saskatīs kaut ko interesantu. Jaunavas bieži ir ļoti vieglprātīgas, viņām patīk iesaistīties strīdos, visam iebilst un visus kritizēt.

Svari

Svaru dāma vienmēr ir pāliecināta par savu neatvairāmību, viņai patīk uzmanība no vīriešiem un skaļas kompānijas. Viņu ne tik daudz satrauc vīrieši, cik to apbrīna, kuru viņi var viņai sniegt. Visa viņas dzīve ir spēle, kas pielūdzējiem ir jānovērtē. Sievietēm-Svariem patīk greznība, un viņas necieš nepatīkamus ikdienas pienākumus.

LASI VĒL: Sieviete adoptēja savas draudzenes četras meitas, jo draudzene nomira… Runā, ka sieviešu draudzība nepastāv

Skorpions

Dzīvot kopā ar Skorpiona meiteni ir kā karā: vai nu bezierunu uzvara, vai arī mokpilnas cīņas un sakāves. Turklāt ar viņu kopā var būt ļoti labi un ļoti slikti vienlaikus. Meitenei-Skorpionam ir vajadzīgs vīrietis ar ļoti stipriem nerviem un eņģeļa pacietību. Viņa var neilgi izlikties par mīļu un padevīgu, bet drīz vien viņas īstā būtība tik un tā parādās, un tad iet vaļā…Un vēl – viņas ir šausmīgi greizsirdīgas.

Strēlnieks

Strēlnieku sievietei piemīt vīrišķīgs raksturs. Viņa reti izrāda maigumu un padevīgumu, tā vietā viņai patīk atrasties skaļās vīriešu kompānijās. Viņa dievina vīriešu uzmanību, un viņa ir gatava ar viņiem flirtēt tieši mīļotā acu priekšā. Turklāt viņam nāksies ar to samierināties, jo viņa necietīs greizsirdības scēnas. Vīrietim visu laiku nāksies uzturēt viņas interesi par viņu, savādāk viņa pavisam viegli pārslēgsies uz interesantāku variantu.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru