Kafija būs daudz veselīgāka, ja tai pievienosiet šo sastāvdaļu!

Kādu labumu mums sniedz kafija ar kakao?

Mundrums un enerģija

Dzērienā esošie antioksidanti un veselīgās minerālvielas palīdz izstrādāt endorfīnu, kas savukārt uzlabo dzīves tonusu un sniedz labu garastāvokli. Ļoti noderīgs tiem, kam bieži ir dažādi emocionālie pārdzīvojumi vai arī bieži jāstrādā ar prātu.

Novērš vēzi

Ja dienā tiek izdzertas divas kafijas tasītes kopā ar kakao, pazeminās risks saslimt ar aizkuņģa dziedzera, aknu un taisnās zarnas vēzi, bet pīpmaņiem samazina risku iegūt asins vēzi.

Palīdz notievēt

Kafija palīdz organismam uzsūkt ēdienu, bet kakao sniedz sāta sajūtu. Tieši tādēļ, ja vēlaties uzturēt labu formu, tasīte šī dzēriena nāks tikai par labu.

Vīrieša veselībai

Kafija ir lielisks līdzeklis vīriešu reproduktīvās sistēmas uzlabošanai, jo veicina spermatozoīdu kustīgumu. Kakao pulverī ir olbaltumvielas un veselīgās taukskābes, kas uzlabo spermas kvalitāti.

LASI VĒL: 4 iemesli, kāpēc labāk izvēlēties no rītiem mīlēšanos nekā kafiju

Pārkinsona slimības profilaktiķis

Mūsu piedāvātā dzēriena lietošana var samazināt risku saslimt ar Pārkinsona slimību. Sievietēm šis dzēriens jālieto pieticīgos daudzumos, bet vīriešiem daudz vairāk. Labvēlīgo efektu rada dzērienā esošā folijskābe un citi lietderīgie komponenti.

Skaistumam un jaunībai

Kafija palīdz saglabāt ādas tvirtumu, bet kakao satur dabīgo melanīna pigmentu, kas spēj uzsūkt UV starus.

Taču atcerieties – kas par daudz, tas par skādi! Katram cilvēkam ir sava deva: ir cilvēki, kas izdzer septiņas tasītes un tikai tad jūtas mundri, bet kādam no trīs tasītēm rodas pilnīgi pretējs efekts. Kafija un kakao atsevišķi ir noderīgi dzērieni, taču kopā sniedz pavisam citas iespējas.

Pamēģiniet no rītiem dzert šādu maisījumu un izbaudiet veselības uzlabošanos! Dalieties arī ar citiem lasītājiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru