Kāds vientuļnieka tips jūs esiet, saskaņā ar jūsu horoskopu

Tieši mērķī!

Ūdensvīrs – sarkastiski atjautīgs vientuļnieks

Jūs – augstu matēriju domātājs un, esot tādam,  jums ir grūti atklāties. Kad jums jautā, kāpēc jūs esiet vientuļš, jūs nebaidāties izsist jautātāju no sliedēm ar savu sarkasmu un atjautību. Apkārtējos jūs bieži atstājiet neziņā, sagremojot jūsu teikto.

Zivis – vientuļnieks skumjās

Vientuļās Zivis ir uztrauktas. No visām Zodiaka zīmēm jūs esiet tās, kurām visvairāk nepieciešamas attiecības, jo tas ietekmē jūsu emocionālo stāvokli. Jums ir nelāgs ieradums, savas vientulības dēļ, pārskatīt un pārdomāt savu vērtību. Lai arī jums patīk dzīvot savu iedomu pasaulē, jūs augstu vērtējat sava partnera kompāniju.

Auns –vientuļnieks, neskatoties uz randiņiem

Jūs esiet neatkarīgs, bet tajā pat laikā nobijies. Nāvējoša kombinācija, vai ne? Jūs ļoti cieniet savu neatkarību un jums patīk būt tam, kurš visu nosaka. Jūsu princips: “Darbi runā skaļāk par vārdiem” dara jūsu dzīvi vērtīgu. Jūs ticiet, ka labāk ir būt vientuļam, nekā salauztam no melīgiem solījumiem un īslaicīgām jūtām. Bet jūs esiet pelnījuši cienīgu partiju, tāpēc nebaidieties iet uz randiņiem un iepazīt cilvēku. Ja nu šis cilvēks ir jūsu liktenis.

Vērsis – egoistisks, nesavtīgs vientuļnieks

Jums nepatīk, ja jums diktē, kas jādara. Jūs nemīliet pienākumus un saistības. Jūs tik ļoti esiet pārņemti ar savu neatkarību, ka nedodiet iespēju citiem ienākt jūsu dzīvē. Jūs esiet ļoti egoistiski, kad runa iet par sava laika un enerģijas atdošanu kādam. Taču tas dara jūs mierīgu pār sevi.

Dvīņi – nenoteiktais vientuļnieks

Dvīņiem patīk iet uz randiņiem. Jūsu enerģija ir varena. Jūs vienmēr aizkavējaties kompānijās vai naktsklubos . jūs izbaudiet dzīves brīvību un maksimāli to izmantojiet, kamēr neatrodiet kādu, kas varētu jūs papildināt. Līdz tam laikam jūs pārvietojieties no vienas vietas uz otru, lai nosistu laiku un garlaicību.

Vēzis – vienpatis vientuļnieks

Jums ir tik daudz memuāru, ka sanāk vesela bibliotēka. Pirmais jūsu vientuļās dzīves sējums ir veltīts uzticības problēmām, jo jūsu iepriekšējās attiecības sirdī atstāja dziļas rētas un arī tāpēc, ka lielais vairums cilvēku jūs izmantoja. Jums ir sarežģīts prāts, tāpēc vientulība ir ideāls laiks, lai veltītu laiku un rūpes sev.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru