Kāds finanšu jomā horoskopa zīmēm būs 2022. gads?

Svari

Svari 2022. gadā nevarēs iztikt bez finanšu talismaniem. Planētas stāvoklis būs nestabils, kas neizbēgami ietekmēs arī Svaru garastāvokli un produktivitāti. Komandas darbs palielinās Svaru ienākumus un finanšu plūsmu. Tā kā Svari dvēselē ir vientuļnieki, viņus 2022. gadā varētu piemeklēt naudas problēmas, no kurām var izvairīties strādājot komandā.

Skorpions

Nākamā gada pavasara beigās un vasarā Skorpions var piedzīvot nepatīkamas un pēkšņas garastāvokļa maiņas. Astrologi uzskata, ka 2022. gadā Skorpioniem ir jāattiecas pret problēmām pēc iespējas vieglāk un vienkāršāk, lai spētu tās atrisināt. Tas pats attiecas arī uz finansēm. Vēl viens nevēlams dzīves sarežģīšanas veids ir naudas aizdošana bezatbildīgiem cilvēkiem – to noteikti nākamgad nevajag darīt. Skorpionus gada sākumā sagaida patīkamas pārmaiņas. Tas var būt paaugstinājums amatā vai jauns darba piedāvājums.

Strēlnieks

Gada sākumā Strēlniekiem var rasties sajūta, ka viņš stāv uz vietas un neattīstās. Ja tā patiešām arī ir, tad šai zīmei pēc iespējas ātrāk būs jāatgūstas un jāsāk rīkoties. Strēlniekam gada sākums nav piemērots atpūtai. Šī zīme var pēkšņi veikt neplānotas izmaiņas savā darba kārtībā. Tas viņam palīdzēs gūt panākumus biznesā.

Mežāzis

Finanšu sfēru un materiālo labklājību ietekmē ne tikai tas, kā mēs strādājam, bet arī mūsu pateiktie vārdi un domas. Astrologi iesaka Mežāžiem pēc iespējas vairāk laika veltīt pozitīvām domām un frāzēm: “Man izdosies”, “Es ticu sev”. Gada sākumā un rudenī Mežāžiem vajadzētu uzmanīties no spontāniem lēmumiem un atkāpšanās no ikdienas rutīnas. Riski un piedzīvojumi nākamgad ir bezjēdzīgi, jo tie var veicināt finanšu krahu.

Ūdensvīrs

Zvaigznes palīdzēs Ūdensvīram piepildīt viņa lolotākās vēlmes, arī finansiālās. Ja Ūdensvīrs plāno kaut ko iegādāties, tad viņš to arī izdarīs. Svarīgi ir vizualizēt savas vēlmes, tādēļ, ja Ūdensvīrs gribēs  jaunu darbu vai paaugstinājumu, tad tas arī notiks. Astrologi iesaka neaizmirst par piesardzību finanšu jomā. Jo mazāk spontanitātes viņa dzīvē, jo labāk.

Zivis

Zivis 2022. gadā finanšu jomā būs veiksmīgas. Zivīm būs jāatsakās no negatīvām domām, kuras nepiesaista veiksmi. Ikvienam, kurš strādās komandā, būs jāiemācās piedot pagātnes apvainojumus. Astrologi iesaka Zivīm izvairīties no vairāku uzdevumu veikšanas vienlaicīgi. Tā vietā ir labāk veikt vienu darbību un, tiklīdz tā pabeigta, – ķerties pie nākamās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru