Kādi grēciņi piemīt katrai no Zodiaka zīmēm

Dvīņu – divvalodības grēks

Jūs neizvairāties no glaimiem un divdomīgiem izteicieniem. Lai arī cik negatīva būtu šāda rīcība, jūs zināt, ka tādā veidā iespējams panākt iecerēto.

Vēzis – pāra krāpšanas grēks

Šāda krāpšana notiek to cilvēku starpā, kas nav precējušies, bet jau dzīvo un guļ kopā. Mēs esam pārliecināti, ka arī jums piemīt šis grēks. Visticamākais, ka īstenībā paši par to pārdzīvojat.

Lauva – lepnuma grēks

Protams, jūs neesat pašpārliecināti un augstprātīgi. Jūs vienkārši esat godīgi un neslēpjat to, ka esat daudz labāki par citiem. Pilnīgi it visā!

Jaunava – tenku grēks

Jūs domājat, ka pareizi ir runāt kādam aiz muguras, kad viņi vienkārši nav blakus, lai sevi aizstāvētu? Pamēģiniet pilnīgi to pašu pateikt cilvēkiem sejā, turklāt, apvaldiet kritiku pret sevi un citiem.

LASI VĒL: Kuras Zodiaka zīmes 2020. gadā peldēsies naudā?

Svari – izklaidības grēks

Jūs pārāk daudz laika veltāt izklaidēm un ballītēm. Protams, nav jau nekas slikts tajā, ka vēlaties savu brīvo laiku pavadīt kopā ar draugiem, taču jums ir jāzina mērs un jāsaprot, ka dzīvē ir arī daudz svarīgākas lietas.

Skorpions – iekāres grēks

Jūs esat ļoti kaislīgi un jutekliski, turklāt, jums ir savi uzskati par to, kas ir vai nav amorāls. Par laimi, jūsu lepnums neļauj krāpt savu otro pusīti. Mēs varam tikai brīnīties par šīs zīmes izturību.

Strēlnieks – tukšas muldēšanas grēks

Jums patīk ne tikai tukša muldēšana un izcelšanās kompānijā – jūs vēl ārkārtīgi lepojaties par to. Ja mēs ieteiksim jums vēl mazliet palielīties ar iepriekš minēto, visticamāk, ka neminstināsieties un tā arī darīsiet.

Mežāzis – alkatības grēks

Jūs neesat skops ne pret ēdienu, ne uzmanību. Jums vienmēr vajadzīga nauda. Lai to iegūtu, esat gatavi daudz un smagi strādāt. Bet, vai tad vēlme sevi attīstīt un atbalstīt ģimeni ir grēks? Varbūt tās vienkārši ir rūpes?

LASI VĒL: Kas sagaida jūsu Zodiaka zīmi 2020. gadā. Pilns horoskops

Ūdensvīrs – nepaklausības grēks

Visticamākais, ka jūs noteikti lepojaties ar šo savu grēku. Jūs izrādāt nepaklausību un ietiepību visās savas dzīves jomās. Jums ir savi uzskati un vērtības, un autoritāte kā tāda jums parasti nemaz neeksistē.

Zivis – neatklāto talantu grēks

Vai zinājāt, ka savu talantu neatklāšana un norakšana zemē patiesībā ir grēks? Jūs esat ļoti radoši un apdāvināti cilvēki, bet reizēm jūs saprotat, ka talanta attīstībai nepieciešams ieguldīt arī smagu darbu, tādēļ gluži vienkārši no tā atsakāties. Neaizmirstiet attīstīt savus dotumus un iepriecināt ar tiem pasauli!

Ceram, ka tagad mazliet citādāk lūkosieties uz saviem grēkiem. Iespējams, ka šis raksts palīdzēs jums izmainīties uz labo pusi!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru