Kāda pāra dēļ, kas nepalaida ātro palīdzību, nomira 21 gadu vecs jaunietis

1485280910_1

Petropavlovska-Kamčatskā mira kāds 21 gadu vecs jaunietis, kuram mediķi nespēja tikt klāt, jo kāds pāris ar savu auto aizšķērsoja ielu un nereaģēja uz viņu saucieniem un sirēnām palaist viņus garām.

LASI VĒL: Vīrs un sieva, kuri bija precējušies 70 gadus, nomira ar 20 minūšu starpību

Par šo incidentu ziņoja presē sniegtā informācija no reģionālās Izmeklēšanas komitejas. Šis incidents esot noticis 10. janvāra vakarā. Pierādījumi liecina, ka kādam vīrietim esot savā dzīvoklī palicis slikti, tādēļ brālis izsaucis neatliekamo medicīnisko palīdzību. Kā minēja ātrās palīdzības personāls, tikt klāt pie slimnieka neesot bijis iespējams, jo pie mājas tika novietots auto, kas nobloķēja ceļu. Kad mediķiem izdevās ierasties pie vīrieša, tika konstatēta viņa nāve. Kā ziņo mediķu brigāde, notikuma vietā viņi esot ieradušies trīs minūšu laikā, taču pavadījuši 10 minūtes, lai risinātu radušos konfliktu ar huligāniem. Sieviete, kas atradās pie spēkrata stūres un aizšķērsoja ielu, nereaģēja uz sirēnām un mediķu lūgumiem neaizšķērsot ceļa braucamo daļu, bet tolaik mašīnā esošais pasažieris izrādīja manāmas agresijas pazīmes.

“Brigāde pie vīrieša ieradās pēc 13 minūtēm, ja nebūtu bijis šis incidents, viņiem būtu bijis iespējams izglābt jaunieša dzīvību, jo tad viņu būtu ieradušies pēc trīs minūtēm. Šīs 10 minūtes bija ārkārtīgi svarīgas jaunā vīrieša dzīvības glābšanai.”

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru