Kāda kaislīga jūsu rakstura īpašība piesaista vīriešus, pastāstīs šis tests!

Ja Jūs izvēlējāties vēdekli Nr. 3, tas nozīmē, ka vīriešus piesaista Jūsu nesavtība un žēlsirdība. Jūs saprotiet, ka mīļotajam vīrietim ir svarīga personīgā telpa, uz kuru jūs nevariet pretendēt pat tad, ja iesiet sievas statusā. Vīriešiem patīk jūsu patiesās jūtas un Jūsu visaptverošā spēja mīlēt un just līdzi. Jūs pret savu vīrieti esiet ļoti uzmanīga, labi atpazīstiet viņa emocijas un ķermeņa valodu.

Ja Jūs izvēlējāties vēdekli Nr. 4, tas nozīmē, ka vīriešus piesaista Jūsu mērķtiecība, darbīgums, spēja uzturēt sarunu. Vīriešiem patīk, ka Jums var izstāstīt par saviem ilgtermiņa plāniem gan privātajā dzīvē, gan biznesa lietās, padalīties ar problēmām, kas radušās, parakstot darījumus. Ja Jūs esiet sieva, tad Jūsos ir jāsaredz uzticama aizmugure, kur var patverties un nogaidīt visas likstas un sarežģījumus kā darbā, tā biznesā. Vēl vairāk, Jūsu vēlēšanās kļūt veiksmīgai arī uzbudina daudzus vīriešus.

Ja Jūs izvēlējāties vēdekli Nr. 5, tas nozīmē, ka vīriešus piesaista Jūsu pieticība un Jūsu vēlme nolikt pirmajā vietā mīļotā cilvēka laimi. Vīriešiem patīk, kad Jūs vienkārši pienāciet tiem klāt, apskaujiet, noskūpstiet un pajautājiet: “Kā pagāja tava diena?” tāda attieksme liek vīrietim saprast, ka viņš sievietei tiešām ir svarīgs un nozīmīgs. Un sieviete, savukārt, kļūst ļoti vajadzīga vīrietim un tādā veidā viņa iegūst aizsardzību un mieru. Vīrieša ego nekad nekonfliktēs ar maigo sievišķību, un tas tikai saliedēs šo pāri.

Ja Jūs izvēlējāties vēdekli Nr. 6, tas nozīmē, ka vīriešus piesaista Jūsu sievišķīgais valdzinājums, dvēseles miers un ārējā pievilcība. Jūs esiet patīkama sarunu biedre, kura prot ne tikai klausīties, bet arī sadzirdēt. Vīriešiem patīk Jūsu vieglums komunikācijā un Jūsu līdzsvarotība. Ja arī Jums ir spēcīgas emocijas, Jūs tās glabājiet aiz atslēgas.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru