Kad viņiem bija vien 4 gadi, puisītis un meitenīte nokļuva vienā slimnīcā. Bet pēc 20 gadiem viņi apprecējās

Pusaudžu vecumā viņu draudzība pārvērtās par kaut ko vairāk. Emīlija un Kamerons iemīlējās viens otrā.

  1. gadā, pēc daudzu gadu draudzības mēs iemīlējāmies. Bet patiesībā es Kameronu iemīlēju jau 1995. gadā, kad viņš, būdams mazs puika, mani pirmo reizi slimnīcā nobučoja. Mūsu mīlestība bija bezgalīga un bezkompromisa.

Jau kā vecāko klašu skolēni Emīlija un Kamerons zināja, ka viņi noteikti apprecēsies. Bet līdz kāzām pārim nācās izciest nopietnu pārbaudījumu ar attālumu. Tā kā abi mīlnieki dzīvoja dažādos štatos (Emīlija Viksonsīnā, bet Kamerons Ohaijo), viņiem ilgu laiku nācās pastāvīgi braukāt vienam pie otra ciemos.

Photo Credit: Shelley Cullen Photography

Posted by Emily Kohlman on Saturday, April 19, 2014

Cilvēki domāja, ka mēs esam pamuļķi skolnieciņi, kas naivi ticēja tam, ka attiecības no attāluma var pāraugt kopdzīvē. Mēs visiem pierādījām, ka viņi kļūdījās!

  1. gadā Kamerons beidzot bildināja Emīliju.
  2. gada 21. novembrī viņš nometās uz viena ceļa, paņēma saderināšanās gredzenu no sava kovboja zābaka un lūdza mani kļūt par viņa sievu. 2015. gadā bija mūsu ideālās kāzas, un pēc tam mēs nopirkām māju un turpinājām piepildīt mūsu dzīvi ar mūžīgu mīlestību un smiekliem.

Tādā veidā šis iemīlējies pāris apprecējēs 20 gadus pēc savas pirmās iepazīšanās! Viņu mīlestības spēks ir iespaidīgs!

Posted by Emily Kohlman on Saturday, June 14, 2014

Bet nesen laimīgajam pārim piedzima pilnīgi vesela skaistule – meitiņa!

Mūsu princese nāca pasaulē ar ķeizargriezienu. Everlija Greisa – tie ir 3 absolūtas pilnības kilogrami!

Nesen Emīlija padalījās ar savu mīlestības stāstu sociālā tīkla Facebook lapā Love What Matters, kur viņas aizkustinošais stāsts uzreiz piesaistīja lielu uzmanību.

Atskatoties atpakaļ, Emīlija raksta par to, ka neko nenožēlo.

"My husband and I met at four years-old at Johns Hopkins Hospital in Baltimore, Maryland; scheduled to have the same…

Posted by Love What Matters on Monday, November 20, 2017

Lai arī bija brīži, kad es uzdevu sev jautājumu, kāpēc tieši mēs ar Kameronu tikām izvēlēti, lai pārdzīvotu lielākās sāpes, kas pavada urīnpūšļa ekstrofiju, tagad es visu saprotu. Es pārdzīvotu to vēl 100 reizes, lai tikai iegūtu savu balvu šīs brīnšķīgās dzīves veidā, kāda ir man ar manu neticamo vīru un skaisto meitiņu.

Nekad iepriekš nevar zināt, kad atradīsi, bet kad pazaudēsi! Ja jūs iedvesmoja šis Emīlijas un Kamerona Kolmanu mīlas stāsts, tad padalieties ar šo rakstu ar saviem draugiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru