Kad viņas piedzima, neviens neticēja, ka viņas ir dvīnes. Tagad viņas ir 20 gadu jaunas, un lūk, kā viņas izskatās…

Šīs dvīnes no Lielbritānijas nenoliedzami pievērš sev uzmanību, jo viena no viņām ir baltādaina, bet otra – melnādaina. Viņas piedzima 1997. gadā, viņu tēvs ir baltādains, bet māte – pa pusei jamaikiete. Māsas jau ir pieradušas, ka viņas pastāvīgi uzskata par draudzenēm, un dažreiz viņām ir nācies uzrādīt dzimšanas apliecību, lai pierādītu, ka viņas patiešām ir radinieces.

“Neviens nekad netic, ka mēs esam dvīnes tāpēc, ka es esmu baltādaina, bet Marija ir melnādaina. Pat tad, kad mēs esam vienādi apģērbtas, tik un tā neesam līdzīgas pat parastām māsām, kur nu vēl dvīnēm”, – skaidro Lūsija.

Donna Duglasa, dvīņu mamma, labi atceras, kā pirmo reizi pēc dzemdībām ieraudzīja savas meitas. “Viņai tas bija šoks, jo ādas krāsa pirms dzemdībām ar sonogrammu netiek noteikta. Tā kā viņai nebija ne jausmas, cik mēs esam dažādas. Bet, kad vecmāte viņai iedeva mūs abas, mamma vienkārši bija šokā”, – stāstīja Lūsija.

Cik ļoti meitenes atšķiras viena no otras ārēji, tik ļoti viņas nav līdzīgas psiholoģiski.

Lūsija, kurai ir rudi mati un ļoti gaiša āda, Glosteras koledžā apgūst mākslu un dizainu. Marija, kurai ir kastaņbrūni mati, un āda karameļu krāsā, Čeltnemas koledžā mācās psiholoģiju un tiesības. Viņām ir brāļi un māsas, kuriem arī ir dažāda ādas krāsa.

“Visiem mūsu vecākajiem brāļiem un māsām ādas krāsa ir kaut kas starp manu un Lūsijas. Tas ir, mēs ar viņu esam pa krāsu spektra malām, bet visi pārējie – kaut kur pa vidu starp mums” – teica Lūsija. Viņa ir priecīga, ka viņas ar māsu ir tik dažādas: “Kad tev ir dvīnis, kas tev pilnīgi nav līdzīgs, cilvēki nekad tevi ar viņu nejauc, un tas ir lieliski. Lielākā daļa dvīņu ir līdzīgi kā divas ūdens lāses, bet Marija un es diez vai spētu būt vēl atšķirīgākas pat tad, ja pacenstos” – teica Lūsija.

Interesants raksts? Padalies ar draugiem!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru