Kad jūs uzzināsiet, ko ananāsi spēj sniegt sievietes krūtīm, ēdīsiet tos katru dienu!

Krūšu nokarāšanās ir dabīga sieviešu problēma, kas rodas līdz ar vecumu. Ādas elastības samazināšanā panāk to, ka arī krūtis vairs nav tik tvirtas un formīgas, kādas tās bija jaunībā.

Mediķi iesaka risināt šo problēmu ar nestandarta risinājumiem – nekādu operāciju vai fizisku vingrojumu, tikai ananāsi! Regulāra ananāsa lietošana uzturā var veicināt visīstākos brīnumus.

Šī augļa sastāvā ir antioksidanti, kas palīdz arī cīnīties pret vēža šūnām. Ādas elastība spēj daudz ātrāk pazust tad, ja tiek lietots alkohols, cigaretes un nepilnvērtīgs uzturs. Sievietes, kuras nevēlas atbrīvoties no šiem kaitīgajiem ieradumiem, atrodas riska kategorijā. Taču ananās spēs labot šo situāciju.

Bromelains un antioksidanti, kuri atrodami ananāsu sastāvā, paildzina ādas jauneklīgumu un piepilda to ar vitamīniem. Īpaši veselīgs ananās ir tiem, kas cieš no artrīta – auglis spēj noņemt locītavās esošos iekaisumus, kā arī sāpes muskuļos.

Turklāt ananāsos esošais C vitamīns stimulē leikocītu aktivitāti, paaugstina imunitāti. Askorbīnskābe piedalās kolagēna izstrādē – tieši šī viela atbild par ādas elastību!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru