Kā zināt, vai tu patīc cilvēkam – saskaņa ar viņa Zodiaka zīmi

Kad jūs satiekat jaunu cilvēku, un domājiet, ka viņš ir tieši tas, kurš jums vajadzīgs, rodas tikai viens jautājums: vai viņš pret jums jūt to pašu?

Katrs savas jūtas izrāda citādi. Vieni ir pārāk tieši, pat attiecībās ar svešiniekiem. Citiem vajag justies vairāk komfortabli, lai paustu emocijas. Un tas kaut kādā mērā nosaka mūsu Zodiaka zīme.

Un tā, kā tad izrāda savas jūtas un simpātijas dažādu zīmju pārstāvji:

Auni: parasti nesavaldīgi un nepacietīgi, jūsu dēļ auni izdarīs izņēmumu. Priekš viņiem jūs esiet komforta zona, cilvēks, kurš dod aunam miera sajūtu.

LASI VĒL: 3 zodiaka zīmes, kam šogad noteikti veiksies. Ak, jūs, Fortūnas mīluļi!

Vērši: viņi vienmēr ir priecīgi būts ar jums kopā un to arī izrāda. Viņi ātri atbild uz īsziņām, vai arī skrien pāri visai ielai, lai jūs apskautu. Vērši ir kā liela enerģijas bumba, kuru viņi ir gatavi dot tam, kas viņiem iepaticies.

Dvīņi: enerģiski, taču viltīgi. Ar viņiem nav garlaicīgi, tāpēc, ka viņi vienmēr liks jums smieties, īpaši tad, ja jums būs slikti.

Vēži: uzticīgi un gādīgi. Viņi vienmēr parādīs jums, cik daudz jūs viņiem nozīmējat, un jūs to zināsiet. Jūs nekad neraudāsiet un neskumsiet blakus Vēzim, kurš jūs mīl.

Lauvas: ambiciozi un pašpārliecināti, tāpēc par savām jūtām var pateikt tieši, bez liekiem jautājumiem un šaubām.

Jaunavas: domīgas un drošas. Viņas gan nav tik tiešas kā Lauvas, un izrāda savas jūtas caur pieskārieniem un emocijām. Viņas ir ļoti vērīgas būtnes, kuras palīdzēs jums atklāt sevī to, ko jūs pat nenojaušat.

Svari: ideālisti, kuri mīl mieru. Viņi ir optimisti un palīdzēs jums visā saskatīt tikai labo, un jūsos viņi arī redzēs tikai labo, pat ja jūs paši to neievērojiet.

Skorpioni: kaislīgi, viņi grib redzēt jūs laimīgu, un, tāpat kā Dvīņi, darīs visu, kas viņu spēkos, lai jūs aizmirstu par savām problēmām.

Strēlnieki: neatkarīgi avantūristi. Viņi izrāda savu pieķeršanos caur materiālām lietām , vai tās būtu pirktas  vai paštaisītas  dāvanas, kas domātas īpaši jums. Viņi ievilks jūs savos piedzīvojumos tā, ka jūsu dvēsele nekad nenovecos.

Mežāži: bieži neuzticas, tāpēc, ja viņi izrāda jums savu uzticēšanos, tad ziniet droši – jūs patīkat. Viņiem svarīga ir uzticība un uzticamība.

LASI VĒL: Kā saglabāt mīlestību, balstoties pēc Zodiaka zīmes?

Ūdensvīri: gudri un pavedinātāji no dabas. Viņi parāda savu pieķeršanos ne ara darbiem, bet vārdiem. Viņi ir gatavi glaimot jūsu dzirdei cik vien vajag.

Zivis: jūtīgas dabas, taču ļoti uzticīgas. Viņu jūtas reizēm ir grūti saprast, taču, ja jūs viņām patīkat, viņas būs kā apmātas ar jums, pastāvīgi par jums domājot. Ja Zivis iemīlas, tad līdz ausīm.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru