Kā valkāt polo kreklu? Stila idejas ar polo kreklu vīriešiem

Vīriešu polo krekli ir moderna klasika, kas vienmēr ir un būs modē. Tas ir klasisks krekls, kas ir kaut kas pa vidu starp t-kreklu un klasisko garpiedurkņu kreklu. Izvēloties polo kreklu, jūs varat savu ikdienas stilu padarīt gan ikdienišķi un brīvu, gan klasisku un svinīgu.

Kādu vīriešu polo kreklu izvēlēties?

Vīriešu polo krekli mūsdienās ir gan klasiska dizaina, gan dažādi modernizēti varianti, tāpēc ikviens vīrietis pilnīgi noteikti varēs atrast savam stilam un vēlmēm atbilstošu polo kreklu.

Polo krekls principā ir tas apģērba gabals, kam vajadzētu būt ikviena vīrieša garderobē. Kāpēc? Jo to var vilkt praktiski jebkur. Izvēloties klasiska piegriezuma un krāsas polo kreklu (piemēram, baltu, melnu, tumši zilu), jūs to varēsiet vilkt gan ikdienā, gan uz darbu, gan uz svinīgu pasākumu, ja etiķete, protams, atļauj. Ir pasākumi, kuros ir stingri noteikts ģērbšanās stils, tāpēc polo krekls nebūs 100% risinājums visos gadījumos, taču lielākoties tas būs noderīgs.

Ja izvēlēsieties modernu polo kreklu, kas atšķiras no klasikas, kā arī ir košākā krāsā, ar zīmējumu, rakstiem vai izšuvumiem, tad to varēs ērti pieskaņot vienkrāsainām un klasiskām biksēm, kas rezultātā padarīt jūsu koptēlu interesantāku un stilīgāku.

Ar ko stilīgi saskaņot vīriešu polo kreklu?

Klasiska žakete vai ikdienišķa vējjaka vienlīdz labi izskatīsies ar polo kreklu. Ja vēlaties lietišķāku stilu, tad izvēlieties žaketi, bet ikdienišķa stila vējjaka vai jaka jūsu koptēlu padarīs daudz brīvāku un ikdienišķāku.

Tas pats princips attiecas arī uz biksēm. Ja vēlaties lietišķu koptēlu, tad izvēlieties klasiskas auduma bikses atbilstošā krāsā. Savukārt, ja vēlaties radīt brīvāku un sportiskāku koptēlu, tad lieliski izskatīsies gan džinsi, gan dažādu krāsu un audumu šorti.

Vīriešu polo krekls ir pietiekami universāls, ka arī apavu izvēle ir jūsu ziņā. Jūs varat droši pieskaņot kā sporta apavus, tā iešļūcenes vai izejamos apavus – atkarībā no pasākuma, uz kuru plānojat doties un to, kādu koptēlu vēlaties radīt.

Nebaidieties eksperimentēt ar dažādu krāsu un stilu salikumiem. Vīriešu polo krekls ir pietiekami pateicīgs šāda veida eksperimentiem, it īpaši, ja izvēlaties klasiskas krāsas polo kreklu – tas var piestāvēt praktiski jebkam.

Sponsorēts raksts

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru