Kā uzbudināt vīrieti ar ārējo izskatu: 5 visefektīvāko triku tops

Caurdurt sirdi ar “papēdi”.

Nav nekā seksīgāka par sievieti klasiskās kurpēs uz papēža. Vēl uzbudinošāks variants ir melnas vai sarkanas laiviņas uz papēža savienojumā ar kleitu neitrālos toņos.

Ir ļoti viegli izskaidrot augstpapēžu kurpju  “fenomenu” un to ietekmi uz vīriešiem. Sieviete uz papēžiem vizuāli izstiepjas, kļūst slaidāka, viņas kājas vizuāli pagarinās, skaistums kļūst noslēpumains vai pat liktenīgs, kas nevar nepiesaistīt pēc bīstamās seksualitātes sniedzošos vīriešus.

Pārsteigt ar atklātu dekoltē.

Ja kurpes ir uz papēžiem – tas ir triks, kas pieejams visām sievietēm, tad ar dekoltē dažām skaistā dzimuma pārstāvēm ir jābūt uzmanīgām. Jo uzbudinošu efektu uz vīrieti atstāj ne tik daudz dekoltē, cik tā atklāto jaukumu skats.
No otras puses, daudzi vīrieši intriģēti skatās pat uz sievietēm ar pieticīgām krūtīm, jo, kā zināms, jebkādas atklātas sievietes ķermeņa daļas acumirklī vīrietī izraisa vēlmi apskatīt tās sīkāk.

Zeķubikses

Gan zeķes, gan zeķubikses vienādi uzbudina vīriešus, it sevišķi gadījumā, kad viņš ar roku pāriet pāri ar smalko audumu apklātai sievietes ādai. Ir zināms, ka taktīlās sajūtas var radīt ne mazāk uzbudinošu efektu, kā vizuālie tēli vai smaržas. Bieži vien maigais zeķubikšu vai zeķu audums asociējas vīriešiem ar sievietes ādu, toties zeķes sieviešu sarakstā par vīriešu seksualitātes uzbudināšanu ir ievērojami augstāk par zeķubiksēm. Tāpēc, ka ar sievieti zeķēs iespējams daudz ātrāk no glāstiem pāriet pie intīmākas tuvības. Vispār, pat, ja nav norādes uz seksu, tad uzbudināt ne “savējo” vīrieti ar ārējo izskatu, esot zeķēs, var nejauši piepaceļot kleitas apakšmalu vai arī sēžot pārliekot vienu kāju pāri otrai, tādējādi atklājot zeķu augšējo maliņu.

LASI VĒL: Šausminošs stāsts. Greizsirdīgs vīrs sievai nežēlīgi atriebjoties par laulības pārkāpšanu

Apģērbs no puscaurspīdīgiem audumiem

Dažiem vīriešiem patiešām tads triks liekas velnišķīgi uzbudinošs, bet mūsuprāt puscaurspīdīgs apģērbs būtu piemērotāks nēsāšanai mājās, tāda vīrieša klātbūtnē, kuru jūs labi pazīstat. Piesaisīt sev mazpazīstamu vīriešu uzmanību tādā veidā ir vairāk nekā vulgāri. Turklāt daudzi modes kritiķi puscaurspīdīgu apģērbu uzskata par bezgaumības pazīmi.

Apspīlēta kleita un bikses

Apetītelīgs dibens, kuplas krūtis vai slaids viduklis, kas izcelts ar apspīlēta fasona kleitu ir neuzveicams veids, kā uzbudināt vīrieti ar ārējo izskatu. Ļoti daudziem patīk, kad sievietes apģērbs izceļ sievietes ķermeņa kontūras. Bet dotajā gadījumā būtu jāuzmanās no vienas lietas – formām patiešām ir jābūt kārdinošām, savādāk pastāv liels risks vīrieti aizbiedēt.

Kā redzat, uzbudināt vīrieti ar ārējo izskatu ir samērā vienkārši. Pietiek vien iegādāties pāris garderobes priekšmetus un veiksmīgi tos vienu ar otru savienot.

Avots: xvatit.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru