Kā tikt vaļā no melnajiem punktiņiem: tīrīšana ar zobu birstītes palīdzību

Tāpēc no melnajiem punktiņiem ir jātiek vaļā laikus un regulāri, vēlams ne pārāk agresīvām metodēm, lai netraumētu ādu. Mēs esam atraduši, kā nesāpīgi atbrīvoties no melnajiem punktiņiem. Tas palīdzēs arī samazināt poras uz sejas, samazināt pārlieku lielo ādas taukainību, un novērst aknes veidošanos.

Zobu birstīte pret melnajiem punktiņiem

fb5c19fa7ff1223580c5ce3c1299746b

Pirms ķerties klāt aizpildīto poru tīrīšanas procedūrai, 5 minūtes novāri mīkstu zobu birstīti. Virs katliņa vai bļodiņas  iztvaicē seju, var izmantot ārstniecisko zālīšu novārījumu: kumelītes, strutene, asinszāle, piparmētra. Tāda aromterapija uzlabos vispārējo labsajūtu.

Nelielu daudzumu zobu pastas uzsmērē uz sejas problemātiskajām vietām. Paturi pastu aptuveni 5 minūtes, un pēc tam ar vieglām apļveida kustībā ar birsīti pamasē ādu. Ir svarīgi ņemt vērā, ka epidermas tīrīšanas procedūrai neder kura katra zobu pasta. Izvēlies produktu, kas nesatur lielas abrazīvas daļiņas, kā arī mentolu lielā daudzumā, jo pēdējais var izraisīt alerģisku ādas reakciju.

a851f723f06904ccc945d7b86399731b

Nomazgā pastu ar siltu ūdeni, notīri seju ar attīrošu toniku. Vari pēc ādas attīrīšanas procedūras veikt eļļas masāžu. Samaisi pāris citrona sulas pilienus ar ½ tējkaroti jojobas eļļu.

Iemērc zobu birstīti eļļas losjonā un viegli ieberzē problemātiskajās vietā. Sejas attīrīšanas procedūru veic regulāri: 1 – 2 reizes nedēļā, atkarībā no ādas stāvokļa. Neaizmirsti katru reizi pēc lietošanas rūpīgi nomazgāt birstīti.

LASI VĒL: Mūsu slimības ir uzrakstītas uz sejas. Pilnais slimību saraksts

Regulāra un savlaicīga ādas attīrīšana no kosmētikas, putekļu, tauku dziedzeru atlikumiem, kā arī pareizi piemeklēta kopšana novērsīs komedonu veidošanos un pasargās no tādām nepatīkamām lietām, kā pūtītes un iekaisumi.

32890cedf66311c48a99a70e186f0aba

Tāpat pievērs uzmanību savai ēdienkartei: cepts, ass un pārlieku trekns ēdiens palielina ādas tauku izdalīšanos. Tā teikts – profilakse ir vislabākā ārstēšana!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru