Kā pāris sekunžu laikā noteikt to, vai apavi būs ērti?

Augstpapēžu kurpes ir kā labs romāns, kas diemžēl sievieti ievaino visa mūža garumā. Tikai apavu piemērīšana vien nenosaka to, ka tie tiešām būs ērti arī nēsāšanā.

Ja runa ir par apavu iegādāšanos internetā, tad vispār varat atlikt malā jebkādu garantiju, ka apavi varētu būt ērti, jo jums nav iespēja pat tos piemērīt.

Izrādās, ka ir veids, kā noteikt to, vai apavi būs ērti. Turklāt, lai to izdarītu, būs nepieciešamas vien pāris sekundes un viens acu uzmetiens!

Galvenais kurpju ērtuma noteicējs augstpapēžu kurpēm ir attālums no papēža līdz kurpes apakšējai daļai, kur izvietota pēdas spilventiņš un pirkstu gali. Jo lielāks attālums starp tiem, jo ērtāki būs apavi (minimums, kāds ir pieļaujamais attālums, lai apavi būtu ērti – 3 cm).

Ja šis attālums ir mazāks par 3 cm, tas nozīmē, ka lielākā daļa ķermeņa svara tiks balstīta uz pirkstu galiem, kas savukārt norāda uz to, ka apavi nebūt nebūs ērti.

Lai arī cik smieklīgi tas neizklausītos, vislabākais variants, kā dodiet uz veikalu pēc augstpapēžu kurpēm, ir ņemot līdzi nelielu lineālu. Pirmkārt, kāda kuram starpība, ka līdzi ņemat lineālu, otrkārt, jūs taču rūpējaties par savām kājām un savu veselību, vai ne tā? Un, protams, ļoti svarīgi, ka jūs apavos piemērīšanas laikā pavadāt vismaz piecas minūtes, jo tas palīdzēs izjust, vai šie apavi tiešām būs ērti un piemēroti tieši jums.

Ja iegādājaties apavus internetā, tad šo jautājumu iespējams uzdot arī tiešsaistes konsultantam, jo viņi vienmēr ir ar mieru palīdzēt un atbildēt uz pircēju jautājumiem.

Noteikti dalieties arī ar savām draudzenēm!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru