Kā noveco Zodiaka zīmes :)

Skorpioni līdz ar vecumu kļūst stalti. Viņiem patīk domāt par sevi kā par filozofiem, kas ar gadiem ir sakrājuši pietiekoši daudz gudrības, kas patiesībā tā arī ir. Bet, diemžēl padzīvojuši Skorpioni bieži kļūst par pārlieku uz saviem uzskatiem un mērķiem ieciklējušiem cilvēkiem, līdz pat uzmācībai un spītīgumam.

Tāpat kā Auni, Strēlnieki ar visiem spēkiem nevēlas domāt par vecumu. Reizēm pat tik ļoti, ka viņiem tas pārvēršas par uzmācīgu domu, un viņi sāk uzbāzties apkārtējiem ar jautājumiem par paša vecumu, cerot iegūt kādu pārīti komplimentu. Vispār, šādi komplimenti parasti vienmēr ir vietā, jo Strēlnieki, neskatoties uz savu nevēlēšanos rūpēties par savu ārieni, pamanās saglabāt seksapīlu un pievilcību līdz dziļam vecumam.

Mežāzis – zīme, kas daudziem asociējas ar laiku, jo to pārvalda Saturns – planēta, kas arī atbild par laiku un tā plūsmu. Bet, kas ir interesanti – Mežāžiem laiks it kā iet pretējā virzienā. Mežāži jau piedzimst kā “mazi vecīši”, nopietni, neatbilstoši gadiem, atbildīgi un gudri, bet viņu raksturā līdz ar pieaugšana parādās arvien vairāk muļķīguma un bērnišķības, un Mežāži līdz ar vecumu sāk uzvesties gluži kā bērni.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    …cik labi ka turpmāk būs skatāmas tikai desmit horoskopa zīmes !! kuras noveco !!
    Novecos tikai Auni,Vērši,Dvīņi ,Vēži, Lauvas,Jaunavas,Svari,Skorpioni ,Strēlnieki un
    vēl Mežāži . Priecāties un mūžam jauni būs Zivis un Ūdensvīri ,jo par tām tiek
    klusēts ! Laikam jau mutē paņemts ūdens no Ūdensvīra un Zivis jau pašas ir mēmas
    kā jau zivis . Prieks ,kur tu rodies ,par tik pilnvērtīgu horoskopu !

  • <cite class="fn">Eva</cite>

    Kur tad Ūdensvīri un Zivis???? Šim teksta autoram ir tikai 10 mēneši gadā?

Pievienot komentāru