Kā noveco Zodiaka zīmes :)

Lauvas ir iecietīgi un nosvērti pēc dabas, ar gadiem tas parādīsies arvien spēcīgāk. Vecumā tās jau ir samērā mierīgas, norūdījušās, staltas personības. Viņiem arvien vairāk gribēsies vispārēju cieņu, autoritāti, dažreiz pat pielūgsmi, kā arī būt par apbrīnas paraugu – tieši tā iemesla dēļ viņi centīsies sasniegt galvenos dzīves mērķus, un pēc iespējas ātrāk aiziet pelnītā atpūtā.

Daudzas Jaunavas līdz ar vecumu sāk arvien negatīvāk uztvert savu apkārtējo pasauli, it īpaši, ja ļaus nevēlamai tieksmei uz pastāvīgu kritizēšanu zaudēt kontroli. Viņas dievina sevi uzturēt teicamā formā un pie skaidra saprāta, pastāvīgi atrodas ceļā uz savu prāta spēju pilnveidošanu, tāpēc vecumu sagaida kā likums kā džentlmeņi un lēdijas, lai arī nedaudz stingri, bet ļoti gudri.

Svarus vienmēr satrauc ārējais izskats, tāpēc viņi centīsies izmantot jebkurus līdzekļus, lai pēc iespējas ilgāk novērstu lieko kilogramu un krunciņu parādīšanos uz sejas. Kā likums, viņiem tas izdodas. Un pat astoņdesmit gadu vecumā Svari pārliecinās apkārtējos, ka viņiem vēl nav pat četrdesmit.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    …cik labi ka turpmāk būs skatāmas tikai desmit horoskopa zīmes !! kuras noveco !!
    Novecos tikai Auni,Vērši,Dvīņi ,Vēži, Lauvas,Jaunavas,Svari,Skorpioni ,Strēlnieki un
    vēl Mežāži . Priecāties un mūžam jauni būs Zivis un Ūdensvīri ,jo par tām tiek
    klusēts ! Laikam jau mutē paņemts ūdens no Ūdensvīra un Zivis jau pašas ir mēmas
    kā jau zivis . Prieks ,kur tu rodies ,par tik pilnvērtīgu horoskopu !

  • <cite class="fn">Eva</cite>

    Kur tad Ūdensvīri un Zivis???? Šim teksta autoram ir tikai 10 mēneši gadā?

Pievienot komentāru