Kā noņemt ļauno aci un lāstu: Trīs droši paņēmieni

Trešais paņēmiens

Istabā, kur atrodas jūsu gulta, ielieciet podiņā ar augošu kaktusu jēlu olu. Uz olas uzrakstiet savu vārdu. Olu tur atstājiet 9 dienas. Pa šīm dienām tā uzsūks visu lāsta enerģiju. Pēc 9 dienām šo olu vajag uzmanīgi pārsist un tās saturu izliet podā un noskalot ar ūdeni, sakot: ”Olu izleju, no sevis netīrību nomazgāju.” Pēc tam pasakiet kaktusam paldies un aplejiet to.

Ļaunas acs noņemšanai

Ja katras divas stundas mazgāties tekošā aukstā ūdenī ik pa divām minūtēm, tad ļaunā acs un nolādējums noņemas. Pietiekoši ir izdarīt tā piecas reizes. Pēc mazgāšanās obligāti jānopurina pirksti virs tekošā ūdens. Mazgāšanas laikā vēlams rokas uz sejas paturēt ilgāk, piespiežot tās acu un deguna līmenī.

 Lāsta noņemšana ar ogli

Paņemiet trīs bērza ogles un ielieciet tās ūdenī, noskaitot 3 reizes vārdus un pārspļaujot pār kreiso plecu: “paņem, melno oglīt, no Dieva dēla/meitas ( vārds) visu slikto un ļauno, lāstu uzlikto – dūmos, karstumā, vējā – visu noņem, lai skurstenī vai spraugā ielido un atvērtās istabas durvīs dodas. Dzenu es, Dieva dēls ( vārds) bez viltus, bez gudrības, ar labiem darbiem, ar Dieva vārdiem, ar degošu uguni un uguni kvēlošu no manas, Dieva dēla (vārds)mājas. Ne vēji pūtēji kaitēs, ne lieti ilgstoši samērcēs. Ar pērkona debesu stiprumu noņemu, un aizsūtu visas savas sāpes un kaites no visiem orgāniem, no ķermeņa baltā, no sirds karstās, no skrienošās asins sārtās. Nav Dieva dēlam/meitai ( vārds) ne cilvēka ļaunuma, ne dzīvnieka rēciena, ne ļauna brēciena. No kurienes tu, melnā atnāci, tur arī dodies.”

Ja jūs palīdziet lāstu noņemt kādam no saviem tuviniekiem, pirms to darīt, obligāti pasakiet: “Tev Kungs, pieder Valstība un Spēks un Slava. Mūžīgi mūžos. Āmen.”

Lāsta nodedzināšana ar sveci

Parastajam spogulim piemīt ļoti liels maģisks spēks, jo tas spēj atcerēties informāciju, ko mēs nevaram saredzēt. Katru reizi, kad jūs skatāties spogulī, jūs tajā ierakstāt konkrētu informāciju, bet vecā informācija ( tai skaitā arī citu cilvēku, kas tajā skatījušies) iedarbojas uz jums. Ja tā ir bijusi negatīva, tad jūs var piemeklēt nepatikšanas, bezmiegs vai nespēks.

Tāpēc neaizmirstiet regulāri mājās attīrīt spoguļus. No sākuma nomazgājiet tos ar ūdeni. Pēc tam uzspļaujiet spogulim un izslaukiet siekalas pa visu spoguli. Tad ņemiet sveci un velciet to pretī spogulim, pulksteņa rādītāja virzienā. Tādā veidā jūs noņemsiet lāstu, kas nāk no maģiskā stikla.

Bet, lai spoguli uzlādētu ar pozitīvu informāciju, katru reizi, pirms ejiet ārā no mājas, pasmaidiet un skatoties spogulī, sakiet: “Man viss ir labi, viss ir kārtībā.”

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru