Kā izaudzēt naudas koku un piesaistīt bagātību mājās. Naudas koka kopšana – soli pa solim

1449054477_a0a7a8cf68c0

Crassula bieži tiek saukta par naudas koku, kas aktivizē bagātības zonu mājās un piesaista pārticību un labklājību. Ja kāda iemesla pēc uz palodzes tas vēl nestāv, tad obligāti vajadzētu tādu iegādāties.

Tikai jāatceras, ka mājās nenes pieaugušu augu, tas ir jāizaudzē pašam. Tas nemaz nav kaprīzs, vajag tikai atcerēties pāris galvenos noteikumus un noslēpumus par tā kopšanu.

LASI VĒL: Naudas piesaistīšanas padomi no Luīzes Hej

Stādīšana

Naudas koka stādīšanai domātajai zemei ir jābūt ar skābu reakciju. Ja tiek pirkts gatavs maisījums, tad ir jāizvēlas tāds, kas paredzēts kaktusiem vai sukulentiem. Podiņš jāizvēlas plats, bet ne pārāk dziļš.

Noslēpums

Lai pamodinātu auga maģiskos spēkus, ir jāveic pāris darbības. Podiņa iekšā, zemē, jāieliek pāris monētas, bet zem podiņa – dažas salocītas papīra naudaszīmes.

Kopšana

• Podiņu ar augu liek uz austrumu vai dienvidaustrumu palodzes, kur saskaņā ar fen-šui likumiem atrodas naudas zona. Pašam auga nepatīk tieši saules stari, tāpēc šeit tas jutīsies vislabāk.

• Periodiski, atkarībā no izmēra, augu var pagriezt, lai tas augtu vienmērīgi, skaisti veidotos lapiņas un tas neizstieptos. Augs ar pateicību atsauksies uz mēģinājumu veidot kronim līdzīgu zaļotni, un lēnām pārvērtīsies par skaistu bonsai.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mōnika</cite>

    augus neaudzINA, bet audzĒ!!! Audzina bērnus!

  • <cite class="fn">Evija</cite>

    Naudas koks, protams, ir forši. Arī zaļums mājās. Bet es varu piedāvāt ko reālāku, taustāmāku. Vācu grupu pelnīšanai kopā. Nav nekāds MLM, kura organizatori pieprasa, lai saviem radiem un draugiem mēģini iesmērēt ne pārāk noderīgas lietas ar milzīgu uzcenojumu. Reāla shēma kā tikt pie pīrāga gabala, kuru sev cep loteriju organizētāji – līdzīgi kā tu pērc OCTA savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē lētāko piedāvājumu, loteriju brokeris piedāvā progresīvu veidu kā vienkārši cilvēki, apvienojoties grupās, vari būtiski palielināt savas izredzes laimēt tādās lielās loterijās kā EuroJackPot, PowerBall, EuroMillion utml. Šie ir šobrīd (visticamāk, pagaidām) vienīgie, kuri piedāvā tādu opciju kā “sindikāti”, kuros apvienojas 100, 1000, varbūt pat vairāk interesentu un par vienādu summu iegādājas 1000, 5000, varbūt pat 10000-20000 loteriju biļetes, dramatiski palielinot izredzes tikt pie galvenā laimesta. Protams, paliek jautājums laimesta lielumā, kuru mēs pēc tam saņemam, bet ir jāpiekrīt, ka šāda riska sadalīšanas stratēģija, darbojoties līdzīgi kā apdrošināšana, pierādījusi sevi vairākkārt, nodrošinot iesaistītos ar varbūt ne pārāk lieliem, desmitos un simtos tūkstošos mērāmiem, bet tomēr jūtamiem ienākumiem. Ja kļuva interesanti, nāc un uzspēlē arī tu: https://goo.gl/YTcFQ6

  • <cite class="fn">arta</cite>

    Jauki,audzēsim naudaskokus,nevajadzēs strādāt ! Cik tur tā apliešana… 🙂

  • […] LASI VĒL: Kā izaudzēt naudas koku un piesaistīt bagātību mājās. Naudas koka kopšana – soli pa so… […]

  • […] LASI VĒL: Kā izaudzēt naudas koku un piesaistīt bagātību mājās. Naudas koka kopšana – soli pa so… […]

Pievienot komentāru