Kā izaudzēt naudas koku un piesaistīt bagātību mājās. Naudas koka kopšana – soli pa solim

• Lapiņas reizēm vajag notīrīt ar mitru lupatiņu vai apsmidzināt, lai novāktu uz tām sakrājušos putekļus. Var pat sarīkot vieglu dušu, galvenais nesaslapināt zemi un saknes.

• Liešanai jābūt mērenai, pilnīgi pietiks ar vienu – divām reizēm nedēļā. Šajā gadījumā labāk apliet mazāk, nekā pārliet, savādāk augs var saslimt un aiziet bojā. Ūdenim jābūt nostādinātam istabas temperatūrā. Nekādā gadījumā tas nedrīkst būt ūdens no krāna, jo tad augs var nomest lapas.

LASI VĒL: Nauda koks un tā ietekme uz cilvēka veselību

• Ziemā liešana samazina līdz vienai reizei mēnesī, jo augam sākas miera periods, tas atpūšas. Labāk būtu to pārvietot uz vēsu vietu, kurā temperatūra ir līdz 12 grādiem.

Noslēpums

Pirms liešanas ūdeni vajag nostādināt ar 10 sīkām monētām, vien diennakts laikā tās nodod savu enerģiju ūdenim, bet ūdens tālāk kociņam.

• Piebarošanu veic vienu reizi mēnesī ar speciālu mēslojumu kaktusiem, vai arī universālo. Un labāk to darīt jaunajā mēnesī.

• Augu bieži nepārstāda, viss atkarīgs no tā augšanas spēka. Pietiks, ja reizi divos-trīs gados to pārliksiet lielākā podiņā, saglabājot tā saknes un zemi.

Uz paaugušos koku fen-šui eksperti iesaka apsiet sarkanu lentīti un/vai izrotāt to ar monētām. Naudai jāplūst kā upei.

LASI VĒL: 5 fen-šui pamatnoteikumi bagātības pievilināšanai jūsu mājoklī

Galvenais noslēpums

Viss jādara ar ticību un mīlestību. Ja patiesi tic sava talismana spēkam, to kopj ar mīlestību, tad tas obligāti pateiksies, ja ne ar milzīgu bagātību, tad skaistu izskatu, kas priecē acis.

 

Arī interesanti: Naudas koks – viss, kas jāzin par šo augu un ekspertu padomi! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Avots: makataka.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mōnika</cite>

    augus neaudzINA, bet audzĒ!!! Audzina bērnus!

  • <cite class="fn">Evija</cite>

    Naudas koks, protams, ir forši. Arī zaļums mājās. Bet es varu piedāvāt ko reālāku, taustāmāku. Vācu grupu pelnīšanai kopā. Nav nekāds MLM, kura organizatori pieprasa, lai saviem radiem un draugiem mēģini iesmērēt ne pārāk noderīgas lietas ar milzīgu uzcenojumu. Reāla shēma kā tikt pie pīrāga gabala, kuru sev cep loteriju organizētāji – līdzīgi kā tu pērc OCTA savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē lētāko piedāvājumu, loteriju brokeris piedāvā progresīvu veidu kā vienkārši cilvēki, apvienojoties grupās, vari būtiski palielināt savas izredzes laimēt tādās lielās loterijās kā EuroJackPot, PowerBall, EuroMillion utml. Šie ir šobrīd (visticamāk, pagaidām) vienīgie, kuri piedāvā tādu opciju kā “sindikāti”, kuros apvienojas 100, 1000, varbūt pat vairāk interesentu un par vienādu summu iegādājas 1000, 5000, varbūt pat 10000-20000 loteriju biļetes, dramatiski palielinot izredzes tikt pie galvenā laimesta. Protams, paliek jautājums laimesta lielumā, kuru mēs pēc tam saņemam, bet ir jāpiekrīt, ka šāda riska sadalīšanas stratēģija, darbojoties līdzīgi kā apdrošināšana, pierādījusi sevi vairākkārt, nodrošinot iesaistītos ar varbūt ne pārāk lieliem, desmitos un simtos tūkstošos mērāmiem, bet tomēr jūtamiem ienākumiem. Ja kļuva interesanti, nāc un uzspēlē arī tu: https://goo.gl/YTcFQ6

  • <cite class="fn">arta</cite>

    Jauki,audzēsim naudaskokus,nevajadzēs strādāt ! Cik tur tā apliešana… 🙂

  • […] LASI VĒL: Kā izaudzēt naudas koku un piesaistīt bagātību mājās. Naudas koka kopšana – soli pa so… […]

  • […] LASI VĒL: Kā izaudzēt naudas koku un piesaistīt bagātību mājās. Naudas koka kopšana – soli pa so… […]

Pievienot komentāru