Kā cilvēka ķermeņa valoda pasaka, ka jūs viņam nepatīkat

Reizēm tas ir acīmredzami, ka jūs kādam nepatīkat. Bet dažreiz jūs domājat, ka viss ir kārtībā, tikai vēlāk uzzinātu, ka patiesībā šis kolēģis, paziņa, varbūt pat draugs vai partneris jūs maigi sakot neieredz. Ir smalki mājieni cilvēka ķermeņa valodā, kad viņam nelāgi vai nepatīkami jūsu klātbūtnē.

Sašaurinātas acu zīlītes.

Mūsu acu zīlītes sašaurinās, kad mēs redzam to, ka mums nepatīk, un izplešas, kad mēs redzam to, kas patīk. Mēs nevaram to kontrolēt. Tāpēc var tikai dziļāk ieskatīties cilvēkam acīs, lai saprastu viņa attieksmi pret jums.

Cilvēks skatās uz leju.

Slikti jau tas, kad cilvēks griež prom no jums savu ķermeni, bet arī tas, ja skatās grīdā un uz savām kājām. Viņš instinktīvi negrib būt labvēlīgs pret jums, pat fiziski.

Cilvēks aizskar savu kaklu.

Kad cilvēks uzliek roku uz kakla, vienalga priekšā vai aizmugurē, tas nozīmē, ka viņam nepatīk jūsu kompānija. Tā ir dīvaina zīme, bet tā ir ķermeņa valoda.

Cilvēks braukā ar mēli pa vaigiem.

Droši vien jūs arī tā darāt, kad jūs kaut kas kaitina vai aizvaino. Bet ja kāds tā dara, liekas ka parastas, normālas sarunas laikā, tas nozīmē, ka jūs viņam nepatīkat.

Savelk lūpas tūtītē 

Parasti tā dara, selfija laikā, nevis tad, kad sarunājas ar kādu. Bet ja jūs pamanāt šādu sejas izteiksmi savam sarunu biedram (ja vien tā nav viņa parasta sejas izteiksme), tad jūs noteikti viņam nepatīkat.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru