Jūs zināt, ka sīpols ir veselīgs, bet neviens nekad jums nebija teicis, ka sīpols ir spējīgs uz visām šīm pārsteidzošajām lietām!

1479143047_no-one-ever-told-onions-miraculous-thingsLieliskas ārstnieciskās spējas! Neskatoties uz to, ka sīpols ir neatņemama sastāvdaļa gandrīz visām virtuvēm pasaulē, tikai nedaudzi zina sīpola patieso noderīgumu veselībai! 

Neskatoties uz savu raksturīgo garšu un specifisko aromātu, sīpols efektīvi ārstē dažādas saslimšanas, kā arī uztur mūsu veselību kopumā.

Sīpolam piemīt spēcīgas pretiekaisuma īpašības, kuras efektīvi ārstē hronisku vemšanu. Turklāt sīpolā ir augsts antioksidantu saturs, kā arī kvercetīns, kas iznīcina brīvos radikāļus un veicina veselības stiprināšanu. Turklāt sīpolā ir daudz sēra, kam piemīt spēcīga antiseptiska iedarbība. Regulāra sīpola lietošana, kā arī sīpola sulas lietošana ir ārkārtīgi veselīga elpošanas ceļu saslimšanas gadījumos.

Klepus.

Jums jānotīra liels sīpols un jāsagriež tas uz pusēm. Pēc tam pievienojiet vienu ēdamkaroti brūnā cukura uz pusītēm un uz stundas atstājiet. Šis līdzeklis ir jālieto divas reizes dienā, lai izārstētu klepu.

Vemšana.

Jums ir jāpagatavo piparmētru tēja un jāļauj tai atdzist. Pēc tam izspiediet sulu no sīpola ar marles palīdzību, un apēdiet divas tējkarotes ar sulu. Pēc 5 minūtēm paņemiet divas tējkarotes aukstas piparmētru tējas un iedzeriet. Pēc tam pagaidiet 10 minūtes, pirms turpināt ārstēšanu. Jums ir jāatkārto tik ilgi, līdz simptomi pazūd, bet pēc 20 minūtēm vemšanas simptomi tiks pilnībā likvidēti.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru