Jūs esat pamanījuši, ka zoba kakliņš un sakne ir atsegti? Nekavējoties uzsāciet ārstēšanu – 6 dabiskas receptes!

1

Atsegts zobu kakliņš un sakne – tas izraisa kariesu un infekcijas.

Šī infekcija var izraisīt zobu bojāšanos, tāpēc mēs piedāvājam jums vienkāršas un dabiskas receptes, kas palīdzēs jums ātri un efektīvi tikt galā ar tādu problēmu.

Sezama eļļa

Sezama eļļa var cīnīties ar baktēriju uzkrāšanos, tāpēc mēs iesakām zobus skalot ar sezama eļļu. Ņemiet 1 tējkaroti eļļas un skalojiet ar to zobus 2 – 5 minūtes. Jūsu smaganas kļūs spēcīgākas.

Zaļā tēja

Ja jūs regulāri dzersiet vienu glāzi siltas zaļās tējas, jūs nogalināsiet baktērijas, kas izraisa infekcijas.

LASI VĒL: 5 apvainojumi no vīriešu mutes, kurus nedrīkst paciest sakostiem zobiem

Alveja

Mēs visi zinām par alvejas ārstnieciskajām īpašībām. Ja izmantosiet alvejas želeju mutes skalošanā vai zobu tīrīšanā, jūs novērsīsiet turpmāku smaganu infekcijas izplatīšanos.

Eikalipta eļļa

Šai eļļai piemīt aizsargspējas, kas palīdz novērst smaganu iekaisumu. Tā ir ļoti efektīva cīņā ar baktērijām mutē, un jūs to varat izmantot kā šķīdumu mutes skalošanai, un pēc tam izskalot muti ar ūdeni.

Kokosriekstu eļļa

Izmantojiet eļļu tieši smaganām kā pastu, pievienojot tai nedaudz dzeramo sodu. Tas palīdzēs jūsu smaganām būt spēcīgām un iznīcinās infekcijas un baktērijas.

Pelašķi

Tam piemīt dziedējošas un antiseptiskas īpašības, kas darbojas arī smaganu saslimšanu novēršanā. Skalojiet zobus 1 reizi dienā ar pelašķu novārījumu, un jūsu smaganas būs veselas.

AVOTS

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru