Jūs domājat, ka viņa ir veikusi plastisko operāciju? Ielūkojieties rūpīgāk!

Ja pasaulē ir viens ideāls sieviešu augums, tad tas noteikti ir Bārbijas lellei. Viņa ir perfekta, taču reizēm šķiet tik nereālistiska. Tā vien šķiet, ka īstam cilvēkam nav iespējams dabūt šādas auguma aprises. Taču tik un tā gadu no gada Bārbija tiek uzskatīta par estētiska skaistuma etalonu. Taču pavisam nesen Bārbijas ideālus aptumšoja kāda reāla meitene…

Iepazīstieties – tā ir 18 gadus vecā Lolita Ričī no Kijevas. Viņa izskatās tieši tā, kā miljons meiteņu elks – Bārbijas lelle. Apjomīgas lūpas, izteiksmīgs un tievs viduklis, lielas krūtis un pat smalks deguntiņš.

Kā jūs domājat, cik daudz naudas viņas ģimene iztērēja, lai meitene izskatītos tieši tā, kā tagad? Atbilde jūs noteikti šokēs – ne centu! Izņemot, protams, visparastākos tēriņus, kas nepieciešami ikvienam pusaudzim.

Vienīgais, kas dzīvajai Bārbijas lellei nav īsts, tās ir kontaktlēcas, kuras Lolita laiku pa laikam ieliek dažādām fotosesijām, lai piešķirtu savam tēlam lellei līdzīgāku izskatu.

Meitenei bieži jautā, kā viņai izdodas izskatīties tieši šādi. Lolitas atbilde parasti sarūgtina visus, jo viņa neko īpašu sava izskata labā nedara. Ja tā tiešām ir patiesība, tad viņai ir ļoti paveicies!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru