Jūs cenšaties izveidot attiecības ar Jaunavām? Vispirms uzziniet 5 svarīgākās šīs Zodiaka zīmes rakstura īpašības

  1. Jaunavas ļoti rūpējas

Jaunavas ir tā zīme, kuras uzdāvinās jums uz dzimšanas dienu kafijkannu. Un ne tāpēc , ka jūs to bijāt lūguši, bet tāpēc, ka viņas padomāja, ka jums to vajag. Un ja jūs neesiet spējīgi saskatīt skaistumu un pat romantiku šajā praktiskajā lietā, tad Jaunavas var kļūt vēsas pret jums savās jūtās. Bet tikko, kā jūs sapratīsiet, ka Jaunavas tikai grib, lai jūsu dzīvē viss ietu gludi, jūs nevarēsiet būt pret viņām vienaldzīgi.

Jūs vienmēr variet paļauties uz Jaunavu palīdzību ikdienas dzīvē. Jaunavas aizvedīs jūs pie ārsta, ja jūs viņām palūgsiet, nopirks produktus. Ja Jaunavas kavēs tikšanos, tad  vienmēr uzrakstīs vai pazvanīs, lai pabrīdinātu. Iemīlējušās Jaunavas nekad neliks jums gaidīt. Jūs variet uz viņām paļauties, un pretī viņas sagaida to pašu.

  1. Kritika – Jaunavu vājība

Jaunavas visu pārbauda un ievēro visas detaļas.  Lai  arī jūs jūtiet, ka tieciet novēroti, Jaunavas pret sevi izturas vēl stingrāk nekā pret jums.  Ja jūs esiet attiecībās ar Jaunavu, tad jums nāksies pierādīt savu maigumu un rūpes, ko bieži vien viņas pašas nespēj. Pati lielākā Jaunavu vājība ir tā, ka viņas nepiedod sev savas kļūdas. Kā viņu partneris jūs variet viņas atbalstīt un viņām palīdzēt.

Tāpat Jaunavas pret jums būs ļoti uzmanīgas. Viņas ir uzticīgas, un ja Jaunavas ir nolēmušas būt ar jums kopā, tad variet būt droši, ka viņas jau ir izanalizējušas visus jūsu trūkumus un sapratušas, ka var ar jums dzīvot kopā.  Taču gatavojieties saņemt no Jaunavām daudz padomu, pat ja neesiet tos prasījuši. Dažreiz gan padomi pamatoti un noderīgi. Pārējos gadījumos var šķist, ka Jaunavas bāž degunu ne savās darīšanās. Apzinieties, ka viņas vienkārši grib uzlabot jūsu dzīvi, taču nebaidieties ievilkt robežas, lai šie padomi nekļūtu nogurdinoši.

  1. Jaunavas – darbaholiķi

Jaunavas ir Zemes zīme un tas nozīmē, ka viņas dzīvo fiziskajā un materiālajā pasaulē. Viņas ir arī perfekcionistes, tāpēc atraut Jaunavu no darba nav viegli. Varbūt citas zīmes arī beidz savu darbu sešos vakarā, bet tas nav par Jaunavām. Gatavojieties tam, ka Jaunavas būs ļoti norūpējušās par projekta pabeigšanu un var likties vairāk atsvešinājušās, kā parasti.

Tiekoties ar Jaunavām, svarīgi ir saprast, ka darbs viņām ir ļoti svarīgs. Ja viņām vajag strādāt brīvdienās, tad neplānojiet tikšanos, lai novērstu viņu domas no darba. Jaunavas vienmēr cenšas uzlabot apkārtējo vidi, un kā Zemes zīme, vienmēr cer uz materiālo atbalstu. Nebrīnieties, ja jūsu Jaunava sagribēs iegūt papildus izglītību. Lai arī ko viņas nemācītos, variet būs droši, ka tās būs praktiskas zināšanas , kas palīdzēs viņām karjeras izaugsmē.

  1. Cieniet savu Jaunavu personīgo telpu

Jaunavas ir mājās sēdētājas.  Viņām telpa ir ļoti svarīga. Jaunavām ir pārāk lielās tīrības mīļotājas reputācija, ko nosaka viņu praktiskais, orientētais uz detaļām raksturs. Jaunavas gan nebūt nav tik apsēstas ar kārtību, kā par viņām mēdz domāt, taču plānveidīgu organizēšanu no viņām jūs sagaidīt variet. Pat tām Jaunavām, kas izskatās nevīžīgi ir katrai lietai sava vieta, pat ja tā neliekās.

Jaunavas var būt ļoti noslēgtas un viņas ne vienmēr labi jūtas sabiedrībā. Tāpēc svarīgi ir arī cienīt to, ka Jaunavām ir jāatvēl laiks pabūt vienatnē ar sevi, lai uzlādētos. Jūs savukārt šai laikā variet tikties ar draugiem. Jaunavas sapratīs, ka jums katram ir vajadzīga sava telpa un, kad viņa iznāks no savas noslēgtības, viņas ar lielu prieku pieņems jūs atpakaļ.

Attiecībās ar Jaunavu var nebūt tik daudz uguns kā ar Lauvām, taču to, kā viņām trūkst šajā sfērā, viņas kompensē ar stabilitāti un atbildību attiecībās. Tās nav tās attiecības, pret kurām var izturēties vieglprātīgi, jo vairums Jaunavu ļoti nopietni izturas pret savām jūtām un sāk satikties tikai tad, ja ir  tālejoša perspektīva. Ja jūs esiet gatavi visām tām rūpēm un atbalstam, kuru jums var sniegt Jaunava, tad jums abiem var būt ilgas un laimīgas attiecības.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru