Jomas ielas svētku apmeklētāji izkausē Coca-Cola ledus skulptūru

Informējam, ka sestdien, 14. jūlijā, Jūrmalā norisinājās ikgadējie Jomas ielas svētki, piedāvājot gan pilsētas iedzīvotājiem, gan ciemiņiem iesaistīties dažādās aktivitātēs visas dienas garumā. Viena no aktivitātēm, kas piesaistīja īpaši lielu uzmanību, bija ledus skulptūra, kurā iesaldētas Coca-Cola pudelītes.

Svētku apmeklētājiem bija iespēja mēģināt ledus skulptūru atkausēt ne tikai ar rokām, bet arī izmantojot īpašus rīkus, kas ļāva aktīvākajiem iejusties ledus skulptora lomā, plānojot stratēģiju – kā pie kārotā nokļūt visātrāk. Aktvitāte norisinājās 5 stundas un šajā laika periodā tika “atbrīvotas” 3 no 6 pudelītēm.

Aktivitāte norisinājās ar mērķi informēt sabiedrību par Coca-Cola vasaras akciju, kurā, reģistrējot kodu, kas atrodams uz pudeles korķīša, iespējams piedalīties izlozē, lai iegūtu biļetes uz nozīmīgākajiem vasaras festivāliem, kino, un citas vasarīgas balvas.

Jomas ielas svētki norisinājās jau 19. gadu, un svētku programmā bija iekļauti tādu mākslinieku kā Normunda Rutuļa un Kristīnes Prauliņas uzstāšanās, kā arī visas dienas garumā norisinājās dažādas aktivitātes, piemēram, bārmeņu šovs, zinātniskais teātris, un gardēžu svētki “Street food Jūrmala”.

Lūgums skatīt bildes no pasākuma šajā saitē: https://failiem.lv/u/nt2nd73z

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru