Jaunais tēvs turpina sūtīt ziedus savai bijušajai. Bet viņš netaisās viņu atgūt atpakaļ…

Lūk, Bila uzrakstītais ieraksts:

“Šodien ir manas bijušās dzimšanas diena. Es piecēlos agrāk, nopirku ziedus, atklātnīti un dāvanu. Palūdzu bērniem apsveikt viņu mammu un palīdzēju viņiem pagatavot svētku brokastis. Paziņas man jautā, kāda velna pēc es to joprojām daru. Bet es neapstāšos.

Es audzinu divus mazus vīriešus. Mans piemērs attieksmei pret viņu mammu kļūs ļoti nozīmīgs viņu izpratnei par sievieti. Tas ir tas, kā viņi pret tām izturēsies. Mans gadījums ir vēl uzskatāmāks, jo mēs šķiramies. Ja jūs parādīsiet veselīgu savstarpējo attiecību piemēru starp vīrieti un sievieti saviem bērniem, jūs būsiet labs vecāks.

LASI VĒL: Skandāls internetā: bijušajai Playboy modelei draud cietums par uzņemto fotogrāfiju dušā

Esiet augstāk par saviem aizvainojumiem un pārmetumiem. Esiet par piemēru. Audziniet labsirdīgus vīriešus un spēcīgas sievietes, lūdzu. Tagad viņi pasaulei ir tik ļoti vajadzīgi, kā vēl nekad”.

Bērni neklausās mūsu padomos, viņi seko mūsu piemēram. Izplatot Bila gudrās domas pa visu internetu, lai iedvesmotu cilvēkus radīt bērniem tādu vidi, kurā būtu siltums, mīlestība un rūpes. Tas ir jo īpaši svarīgi, ja bērnu vecāki šķiras. Lai tev miers un mīlestība!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru