Ja Tavs puisis dara šīs lietas, tad viņš vēl ir puišelis, nevis vīrietis

Galvenā problēma, kad tu satiecies ar vīrieti vecumā no 20 līdz 30 gadiem, ir tā, ka grūti saprast, kurā pieaugšanas fāzē viņš atrodas. Viņš var būt mīļš, bet ne visai uzticams puisis, kurš vēl grib papriecāties, bet var būt pieaudzis vīrietis ar savām ambīcijām. Un viņš vēl var gribēt brīvību, bet viņam jau ir cieņa pret sievietēm, tāpēc ar viņu ir daudz vieglāk. Bet kā atšķirt pirmo no otrā?

Tātad, šeit būs pārbaudes saraksts. Ja puisis dara kaut ko no šeit, zemām minētām lietām, tad viņam vēl vajadzētu pieaugt.

LASI VĒL: Tā nolēma vīrietis: es sievai nepalīdzu un nekad neplānoju to darīt

Viņš baidījās, pat no domas vien, ka būs jāiepazīstas ar taviem vecākiem.

Ja jūs satiekaties jau noteiktu laiku, tad tas ir loģisks solis. Pieaudzis vīrietis saprot, ka tas nebūt nenozīmē savešanu, bet ir tikai pieklājīga rīcība, kad meitene uzskata, ka vecākiem jāzina, ar ko viņa satiekas, izklaidējas, un varbūt pat dzīvo.

Nē, protams, tas ir normāli, ja viņš nervozē pirms iepazīšanas. Bet viņš nedrīkst meklēt attaisnojumus vai ieganstus atteikties, kad tu runā par vakariņām pie vecākiem.

Būdams pieaudzis cilvēks, viņš mācēs tikt galā ar neveiklām situācijām, ja tas ir cieņas apliecinājums un kaut kas neizbēgams. Un ja puisis pērk tavai mammai puķes — tas ir papildus bonus viņam.

Viņš joprojām joko ar frāzēm no „Simpsoniem” vai „Dienvidu parka”.

Protams, tā ir klasika, kas nesmejas par šiem jokiem? Taču ir dīvaini, kad puisis turpina pastāvīgi lietot šos stulbos pusaudžu jociņus. Pieaugušam īrietim ir jāprot uzturēt sarunu ar daudz gudrākiem  un interesantākiem paņēmieniem.

Viņu biedē vārds „feministe”.

Ja puisis patiešām uzskata, ka sievietes vieta — virtuvē, tad viņš ir, vai nu  vienkārši muļķis vai konservatīvais tips, kurš pat nemēģina veidot savu viedokli par mūsdienu realitāti. Vīrieti nedrīkst biedēt sievietes, kas vēlas tādas pašas tiesības un iespējas, kā viņš.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru