Ja jums ir tādas eiro banknotes, tad esiet uzmanīgi, iespējams, jūs….

Jūs esat kādreiz norēķinājušies ar eiro banknotēm? Varbūt jums kādas no tām ir mājās? Bet varbūt jūs vispār dzīvojat valstī, kurā tā ir galvenā valūta?

Tad pievērsiet uzmanību šai informācijai! Starp eiro banknotēm, kuras tiek ieviestas pasaulē, ir daži eksemplāri, kuri sava retuma dēļ ir kļuvuši par kolekcionāru medību avotu. Un skatoties pēc tā, kā tās nonāk privātās kolekcijās – tādu banknošu kļūst arvien mazāk, bet to vērtība ir samērā augsta. Mēs jums pastāstīsim, kā tās atpazīt.

50 eiro banknote – dažas no tādām banknotēm tika izlaistas ar kļūdainu informāciju uz aizsargjoslas. Paskatieties uz banknoti pret gaismu. Ja tās nomināls ir 50 eiro, bet uz aizsargjoslas ir rakstīts, ka 100 eiro – jums ir paveicies. Privātie kolekcionāri var to no jums nopirkt, samaksājot kādas septiņas reizes vairāk par tās nominālvērtību.

100 eiro – neliela šīs banknotes tirāža tika izlaista ar nepareizu griezumu un, ja jūs savā makā atradīsiet nepareiza griezuma 100 eiro banknoti – varat priecāties. Vērtētāji jums par to samaksās kādas trīs reizes vairāk, nekā tā ir vērta.

5 eiro – kolekcionāri medī šo banknoti, pievēršot uzstājīgu uzmanību tās sērijas numuram. Ja jums paveiksiet, tad jūs iegūsiet līdz pat divdesmitkārtīgu atlīdzību par šo banknoti! Īpaši retas sērijas var saviem īpašniekiem atnest ļoti daudz naudas. Uzmanīgi aplūkojiet ciparus un burtus, kas apzīmē sēriju – iespējams, ka jūs esat viens no veiksminiekiem! Un tā, retas sērijas satur: 5 vienādu ciparus (piemēram, 7777). Ja jūs nejauši atklājat pie sevis tādas banknotes, tad parūpējieties, lai tās izskatītos izcili, jo tad tās varēs atnest jums ļoti daudz naudas. Ko jūs gaidāt? Tūlīt pat pārbaudiet banknotes, kuras ir jūsu rīcībā!

Avots: linkeni.info

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru