Ja brokastīs ēdīsiet šo, tad ātri vien tiksiet vaļā no vēdera taukiem!

Šis ir viens no veselīgākajiem un gardākajiem brokastu veidiem, jo tā sastāvā ir vitamīni un minerālvielas, kas spēj uzlabot jūsu ādas un matu stāvokli. Turklāt šādas brokastis uzlabos jūsu vielmaiņu un nostiprinās jūsu organisma aizsargspējas. Ja šīs brokastis ēdīsiet katru dienu, tas palīdzēs jums no organisma izvadīt toksīnus un attīrīs jūsu zarnu traktu.

Turklāt šīs brokastis palīdzēs jums risināt problēmas ar “slinkajām zarnām” un aizcietējumiem. Kas ir pats labākais – mūsu piedāvātās brokastis palīdzēs jums normalizēt svaru, sadedzinot liekos taukus. Ja mēnesi katru rītu brokastīs ēdīsiet šo, tas palīdzēs jums atbrīvoties no 1,5 – 2 kg liekā svara, galvenokārt vēdera rajonā.

Jūsu āda un mati kļūs veselīgi un skaisti, bet vēdera tauki sāks lēnām pazust.

Šo brokastu pagatavošana jums būs nepieciešams:

  • 300 ml kefīra (vai arī jogurts ar zemu tauku saturu)
  • 2 ēdamkarotes auzu pārslu
  • 1 tējkarote maltu linsēklu
  • 1 tējkarote kakao pulvera
  • 5 – 7 žāvētas plūmes

Pagatavošana:

Ir vērts ņemt vērā, ka šīs brokastis nepieciešams pagatavot jau iepriekšējā vakarā, lai no rīta tās varētu ar gardu muti notiesāt.

No sākuma nepieciešams žāvētās plūmes ielikt trauciņā un apliet tās ar 100 ml verdoša ūdens, lai tās būtu pilnībā pārklātas. Paturiet tās zem vāciņa aptuveni 5 – 10 minūtes.

Sajauciet kopā auzu pārslas, samaltās linsēklas un kakao pulveri.

Pēc tam auzām klāt jāliek kefīrs un viss rūpīgi jāpārmaisa. Tad izņemiet ārā žāvētās plūmes un sagrieziet tās mazākos gabaliņos. Auzu masai klāt lieciet sagrieztas žāvētās plūmes, kārtīgi visu pārmaisiet un lieciet ledusskapī. Jau no rīta jūs varēsiet baudīt veselīgas un gardas brokastis. Rezultātus varēs redzēt jau pavisam drīz.

Pirmajā dienā jūs varētu izjust “interesantas” sajūtas vēderā, taču tās pavisam drīz pāries. Jūsu gremošanas trakts sāks strādāt daudz labāk.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru