Izmetiet nekavējoties! Vasaras apģērbi, kuros jūs izskatieties pilnīgākas

Sintētiskas kleitas

Kleitas no plāna poliestera, kuras ķīnieši visu laiku cenšās izdaiļot te ar stikla akmentiņiem, te ar mežģīnēm, uz pilnīga auguma izskatās graujoši. Īpaši slikti ir tieši šie dekoratīvie elementi, kuri uz lētās sintētikas izskatās kā sunim piektā kāja.

Lai nesvīstu, izskatītos svaigi un cēli, pievērsiet uzmanību kokvilnai un linam. Labāk nopirkt vienu labu kleitu, nekā desmit sintētiskas. 

Trikotāžas kardigāns

Vasara ne vienmēr ir karsta, tāpēc kaut kādām siltām drēbēm vasaras garderobē ir jābūt. Apaļīgam cilvēkam vienmēr ir siltāk, nekā slaidam, tāpēc viņš cenšas pazemināt temperatūru uz plānu audumu rēķina.

Kleitu, blūžu, topu gadījumā – tas nav slikts variants.

Bet plāni kardigāni vienmēr izskatās dīvaini. Tie vienlaicīgi gan apstiepj augumu, gan nokarājas  – tādējādi bojājot visu kopiespaidu.

Rūtaini apģērbi 

Rūtainas drēbes ne vienmēr dara pilnīgāku, bet piemeklēt kaut ko ideālu ir ļoti sarežģīti. Tāpēc vienkāršāk ir atteikties no tādas izvēles.Īpaši lielu uzmanību rūtis piesaista problēmzonām. Ja jums ir pilnīgi gurni, tad labāk nepērciet rūtainu kombinezonu. Ja ir vēderiņš vai tauku krokas uz muguras, tad nepiemērots būs kovboju krekls.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru