Īss, bet neticami patiess tests

Gurķis un melone

Šāda izvēle vairāk raksturīga tieši vīriešiem, nevis sievietēm.  Šī tipa vīrieši ir ļoti nopietni un vīrišķīgi. Viņi reti pakļaujas kāda ietekmei un nepakļaujas alkoholismam. Starp viņiem ir daudz sportistu un cilvēku, kas mīl ceļot. Sieviete kopā ar šādu vīrieti jutīsies kā aiz stipras klints – viņa atbildības sajūta attieksies arī uz ģimeni. Viņi ir ļoti mērķtiecīgi un viegli savus mērķus sasniedz. Tomēr šim tipam ir arī trūkumi – gurķu-meloņu vīrieši nav romantiski, tamdēļ, ja sieviete no viņiem gaida ziedus, tad viņai labāk dot skaidrus mājienus, ka vēlas saņemt dāvanā puķu pušķi. Šī tipa sievietes bieži kļūst par priekšniecēm, bet ģimenes dzīvē ir bezpalīdzīgas, kā bērni – slikti gatavo, neprot plānot budžetu, viņām nepatīk uzkopt un mazgāt traukus. Vienlaicīgi šāda sieviete vīrietim būs ļoti uzticams un saprotoša kā draugs.

Tomāts un arbūzs

Tomātu-arbūzu cilvēki ir jautri un aktīvi. Viņi izceļas ar augsto komunicēšanās spēju, bet ne vienmēr sarunas norit gludi: straujā rakstura dēļ bieži var novest līdz skandālam. Šī tipa vīrieši ir gardēži. Viņi ir slinki un dod priekšroku čībām, halātam un guļammaisam. Tomātu-arbūza tipa sievietes ir emocionālas, mīl dzīvniekus un mājas pavardu, tām līdzās vienmēr ir mājīgi un silti. Tās neprot vīt intrigas, bet mēdz būt ļoti netaktiskas, jo saka visu, ko domā: patiesums un neviltotība – galvenās psiholoģiskās īpašības tomātu-arbūzu cilvēkiem.

Gurķis un arbūzs

Šī tipa cilvēki pastāvīgi izjūt emocionālu apjukumu. Viņu iekšējais miers un pacietība slēpj sevī  iekšēju saspringumu. Par tādiem vīriešiem saka: tie klusie ūdeņi tie dziļākie. Dzīvot kopā ar gurķu-arbūzu cilvēkiem ir kā ar vulkānu – nekad nezini, kas būs rīt un ko tas izdomās. Gurķu-arbūzu sievietes neceļ brēku par niekiem  – tomēr visus aizvainojumus patur sevī, tāpēc vienu dienu tās var arī sasist visus mājās esošos traukus, nereti izmantojot nelaimīgā vīra galvu. Šī tipa cilvēki – paši radošākie. Viņi prot pārliecināt, starp tiem bieži ir izgudrotāji un zinātnieki.  No otras puses, ja Ostaps Benders veiktu šo testu, tad viņš droši vien pievienotos gurķu-arbūzu cienītājiem.

Melone un tomāts

Ja jūsu izvēle krīt par labu šiem – jūs esat līdzsvarots, taktisks un mierīgs. Jums ir laba takta sajūta un esat iejūtīgs.  Jums patīk skaistas lietas un gaume ir lieliska. Meloņu-tomātu vīrieši ir nedaudz sievišķīgi.  Bieži tie kļūst par gleznotājiem, mūziķiem, īsumā tiem ir izteikta radošā puse. Sievietes, kas pieder šim tipam, ir iejūtīgas, cienīgas, mīlestībā tās ir ļoti kaislīgas un uzticamas. Viņas ir maigas un rūpīgas sievas. Bet šī tipa vīrieši var izrādīties patmīlīgi egoisti.

  1. Vislabākās savienības laulībā būs:
  • Vīrietim „melone-gurķis” un sievietei „gurķis-arbūzs”
  • Vīrietim „melone-tomāts” un sievietei „melone-gurķis”
  • Vīrietim „gurķis-arbūzs” un sievietei „tomāts-arbūzs”
  • Vīrietim „tomāts-arbūzs ” un sievietei „tomāts-melone”

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru