Islandē var gulēt tādos „burbuļos”, skatoties uz mežu un ziemeļblāzmu

Ai, kā es gribētu šodien pagulēt!

Ja jūs meklējat viesnīcu, kura būs kaut kas vairāk par tualeti un naktsmītni, jums ir vērts izmēģināt pagulēt burbulī meža vidū, piedāvā Thrillist.

Tas nav pārspīlējums: Islandes viesnīca „5 miljoni zvaigžņu” (The 5 Million Star Hotel) piedāvā pārgulēt istabā ar caurspīdīgām sienām un griestiem mežonīgas dabas vidū.

Virs jums – zvaigžņu jūra un, ja paveiksies – ziemeļblāzma.

Numuriņi šeit, protams, minimālistiski, bet iespēja ar komfortu ieraudzīt ziemeļblāzmu – unikāla. Kaut ko līdzīgu piedāvā vien somu arktiskais kūrorts Sāriselka (Kakslauttanen Arctic Resort).

Viesnīcas „5 miljoni zvaigžņu” dibinātājs Roberts Robertsons izstāstīja:

„Patiesībā viss sākās, kad es pirms 2-3 gadiem palīdzēju ceļotājiem plānot braucienus uz ziemeļblāzmu šeit Islandē. Reiz vakarā man pazvanīja viens no maniem klientiem, kurš piedalījās vienā no tradicionālajām ziemeļblāzmas tūrēm. Viņi pacēlās kalnā un gaidīja, un gaidīja aukstā salā. Nosalušais klients man prasīja pa telefonu: „Robert, Robert, tas ir vājprāts. Es te nosalšu līdz nāvei (viņš iespējams, neapģērbās pietiekami silti). Vai jūs nezināt šeit viesnīcu, kurā es varu vienkārši gulēt savā siltajā gultā un skatīties uz ziemeļblāzmu caur stikla jumtu?”

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru