Ir pierādīts – jo vairāk vīrietis tērē savas mīļotās sievietes labā, jo veiksmīgāks ir viņš pats!

Mīlošs un gādīgs vīrietis nekad neskoposies savas sievietes lutināšanā, sniedzot viņai dāvanas un komplimentus viņai. Ja sieviete būs neapmierināta, tad vīrietim būs ļoti grūti dzīvē un darbā sasniegt augstas virsotnes – tādas ir sievietes psiholoģiskās spējas. Jo vairāk vīrietis rūpēsies par savu sievieti, jo krāšņāk viņa ziedēs. Tas novedīs pie spēcīgākas viņas enerģētikas, kas tiešā veidā ietekmēs vīrieša labklājību, jo viņa panāks, ka viņas vīrieti teju pievilks dzīvē viss veiksmīgais un labais.

Ja gadījumā vīrietis necenšas rūpēties par savu sievieti, neizrāda viņai mīļumu un cieņu, negādā par ģimenes labklājību – viņam dzīvē būs ļoti grūti gan morāli, gan materiāli… Līdzko vīrietis uzņemsies vienīgā apgādnieka un barotāja lomu, sāks rūpēties par savu sievu un ģimeni – tad viņam  veiksme sekos līdzi visu dzīvi.

Sieviete nav vīrietis, tādēļ viņai ar mazumiņu dzīvē vien nepietiek. Viņai nepieciešams komforts, viņai nepieciešams skaistums, viņai nepieciešamas jaunas emocijas un izjūtas, un, ja vīrietis ir spējīgs viņai to dot, viņam uzreiz sāks veikties, turklāt viņš nespēs atrast vēl laimīgāku, atbalstošāku un gādīgāku sievu.

Taču arī sievietēm ir jāsaprot, ka viņas ir mūzas, kuras dod, nevis pieprasa, viņas visu spēj pieņemt, paciest un būt uzticīgas savam vīrietim.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru