Ir četru veidu cilvēki, kas dzimuši augustā. Kurš no tiem esat jūs?

Trešā grupa

16.– 22. augusts. Šie cilvēki ir teju vienādi. Viņi ir ekstremāli un agresīvi. Viņiem ir ļoti liels galvaskauss, kas ir iemesls tam, kādēļ viņiem tik veiksmīgi izdodas paredzēt nākotni.

Šie ir ļoti jutekliski cilvēki. Viņiem ir vizuālā atmiņa, kas ļauj viņiem atcerēties pat vismazākās lietas līdz pašai mazākajai detaļai. Viņi spēj pārspēt ikvienu, kas cenšas viņiem pierādīt pretējo. Šīs ir visracionālākās personas, ar kurām jelkad nācies tikties. Ja runājat ar šiem cilvēkiem, tad esat gatavi histērijām, kas tiks vērstas jūsu virzienā, ja jūs būsiet neracionāli un viņus aizvainosiet. Šie cilvēki var kļūt par lieliskiem grāmatvežiem.

Ceturtā grupa

21.– 31. augusts. Tie cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, ir pārlieku jūtīgi. Viņi uz visu mēdz reaģēt pārāk krasi un pārāk ātri. Viņiem nav ticība nākotnei, tādēļ viņiem nepatīk komunicēt ar citiem cilvēkiem. Jūs viņu acīs varat saskatīt lielu, nezināmu bēdu un gaužas skumjas, kas viņus pavada visu atlikušo dzīvi.

Neatkarībā no tā, ko jūs vēlaties darīt, viņi noteikti jau būs paguvuši izdomāt briesmīgu scenāriju, lai jūs varētu nožēlot savu izvēli. Viņi ir atkarīgi tikai paši no sevis. Sadarbība ar citiem cilvēkiem viņu pasaulē neietilpst. Saprotams, ka tas viss var manīties, atkarībā no tā, kas viņiem atrodas apkārt.

Avots: esotericblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru