Interesanti, kā ģimenes konfliktos uzvedās dažādu Zodiaka zīmju pārstāvji? Uzzināsim to mūsu apskatā

Auns – pretspars un agresija

Ģimenes konflikts ar Aunu vienmēr sanāk ļoti skaļš. Strīda laikā šis cilvēks kļūst traks un pieprasa tūlītējus paskaidrojumus. Nevajag viņam runāt pretī, klusēt vai izvairīties no sarunas. Tā jūs tikai pastiprināsiet viņa agresiju un izprovocēsiet uz visneiedomājamāko rīcību. Labāk mierīgi un bez aizvainojumiem izteikt savu viedokli. Taču, kad attaisnojas pats Auns, nevajag viņu pārtraukt. Viņam vienkārši vajag izrunāties un nolaist tvaiku.

Vairumā gadījumu strīdi Auna ģimenē noslāpst tik pat ātri kā aizsvilstas. Šie cilvēki “nespēlēs klusēšanu” vairākas dienas. Strīds turpināsies, ilgākais, līdz vakaram, kad gultā Auns vai viņa partneris piedāvās nolīdzināt savu vainu.

Vērsis – pacietība un rūpes

Raksturīgākā visu Vēršu īpašība ir nevēlēšanās apspriest radušos problēmu. Dažreiz viņiem veicas un problēma atrisinās pati no sevis, taču biežāk gan Vērsis krāj dusmas, un kad pacietības mērs ir pilns, tad izgāž uz partneri visu savu sakrāto negatīvismu. Partnerim šajā situācijā labāk ir klusēt, nereaģējot uz traukus plēsošā Vērša  aizvainojošajiem vārdiem vai darbībām. Tā viņi izgāž savas dusmas. Nav vērts runāt pretī, vai mesties par aizstāvi, jo satracinātais Vērsis var sarunāt lieku un pat izlemt šķirties.

Pēc skaļā strīda Vērsi uz kādu laiku vajag atstāt vienu, bet pēc tam spert pretimnākošus samierināšanās soļus, ņemot palīgā maigumu un rūpes, taču ne ar vārdu nepieminēt konflikta tēmu. Kad šīs zīmes pārstāvis nomierināsies, viņš pats atgriezīsies pie nepatīkamās sarunas un jau mierīgs būs gatavs dialogam.

Dvīņi – izvairīšanās no konfliktiem

Dvīņiem ļoti nepatīk konflikti, tāpēc viņi dod priekšroku izvairīties no strīdiem ar visiem iespējamiem līdzekļiem. Viņi atradīs tūkstošiem veidu aiziet no sarunas, bet ja nesanāks, aizbēgs uz darbu vai vienkārši savāks mantas un aizies, tikai tāpēc, lai nebūtu jāatbild uz celtajām apsūdzībām un nebūtu jāskaidro attiecības.  Un pat tad, ja jums izdosies piespiest Dvīni apspriest konfliktu, viņš nekad nelīdīs uz vēdera, lai attaisnotos un neieslīgs garos paskaidrojumos.

Ja jums ir doma risināt ģimenes problēmu ar Dvīni, tad dariet to draudzīgā un miermīlīgā sarunā un nepaceliet balsi. Ne ar ko labu skaļais  strīds un skandāls jums nebeigsies.

Vēzis – viena aktiera teātris

Vēža zīmes pārstāvji ir ļoti ātri ievainojami un ātri apvainojas, un tāpēc skaļi strīdi un konflikti viņu ģimenē rodas praktiski vienmēr. Vēžiem ir tieksme sevi uzskrūvēt un uzpūst no mušas ziloni. Pat ja konfliktā ir vainojams pats Vēzis, strīds tāpat beigsies ar apvainojumiem partnera virzienā. Pie tam Vēzis atcerēsies visus iepriekšējos aizvainojumus, nolādēs visu ģimeni un pacels jautājumu par šķiršanos.

Vēža emocionālos uzplūdus nevajag ņemt nopietni. Jebkura konflikta laikā šiem cilvēkiem dvēselē ieslēdzas “emocionālā gaļasmašīna”, kas samaļ visu bez izņēmuma. Partnerim vajadzēs brīnumainu pacietību, lai nereaģētu uz Vēža dzēlībām un provokācijām. Kad viņš beidzot nomierināsies, viņš pirmais atkāpsies un sāks atjaunot sagrautos tiltus.

Lauva – viedokļa uzspiešana un aizvainojums

Jebkurš neuzmanīgs vārds vai darbība var izprovocēt Lauvu konfliktam. Pie tam viņš uzsprāgst burtiski sekundes laikā un kā krauklis metās virsū partnerim, izgāžot pār viņu tonnām apvainojumu. Savu slikto omu Lauva izrāda sevišķi impulsīvā manierē – ar bļaušanu, lamām un trauku plēšanu. Nav brīnums, ka par konfliktiem Lauvas ģimenē zina visi apkārtējie, pat ja atrodas blakus dzīvokļos. Tiesa, ātri uzliesmojot, tie tikpat ātri arī nomierinoties un apklustot norimst. Tieši šajā momentā tad arī vajag ar viņu sākt runāt kā līdzīgam ar līdzīgu, bez apvainojumiem un pazemojumiem noskaidrot konflikta cēloni.

Tiesa, daži Lauvas pēc strīda mīl uzlikt apvainotā cilvēka masku un gaidīt, kad partneris nāks nolūgties un atzīsies visos pasaules grēkos. Lauva pats nekad neies salabt pirmais.

Jaunava – paššaustīšana un pazemojums

Jaunavām ir tendence sevi noniecināt un visos konfliktos viņas pirmkārt vaino sevi. Šiem cilvēkiem nav raksturīgi skaļi strīdi, viņi cenšas attiecības skaidrot delikāti, lai apkārtējie nedzirdētu. Katru konfliktu Jaunavas ļoti pārdzīvo, bet katru viņām veltīts rupjš vārds no partnera puses var spēcīgi ievainot viņu dvēseli. Zinot par šo īpašību, partnerim vajadzētu savaldīties un izvēlēties izteicienus, pretējā gadījumā Jaunava noslēgsies sevī un nerunās. Dažiem pāriem, kur viens no partneriem ir Jaunava nerunāšana var ilgt mēnešiem.

Jaunavas nekad nesatuvināsies pirmās, pat ja to vēlas no visas sirds. Partnerim ir jābūt prātīgam un jāatvainojas pirmajam. Atgriezties pie pārdzīvotā konflikta apspriešanas nevajag. Visam ir jābūt skaidram bez vārdiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru