Ikviens aicināts klātienē apskatīt Latvijas Nacionālajā teātrī uzstādītos jaunos skatītāju krēslus

Pirmdien, 27.augustā, plkst.14.00 Rīgas domes Īpašuma departaments aicina klātienē apskatīt Latvijas Nacionālajā teātrī (Kronvalda bulvārī 2) uzstādītos jaunos skatītāju krēslus.

Jaunos uzstādītos krēslus klātienē aspkatīs arī Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Oļegs Burovs, Latvijas Nacionālā teātra valdes loceklis Jānis Vimba un izpilddirektors Ojārs Rubenis.

Apmēram pirms diviem mēnešiem pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma tika sākta teātra skatītāju krēslu demontāža. Šajā laikā ir notikusi arī daļēja telpu atjaunošana, veikti grīdu slīpēšanas darbi, zālē un balkonos ir nomainīti paklāji, kā arī restaurētas durvis. Kopumā teātrī ir uzstādīti 803 jauni skatītāju krēsli, no kuriem 406 atradīsies parteros un ložās, 150 pirmajā balkonā un 247 otrajā balkonā.

Aicinām arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus izmantot iespēju un vēl pirms 100. teātra sezonas pirmizrādēm iemēģināt jaunos skatītāju krēslus! Tikšanās pie Latvijas Nacionālā teātra ieejas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru