Ielūgums uz spāru svētkiem Berģu mūzikas un mākslas pamatskolai

Trešdien, 26. septembrī, norisināsies svinīgā spāru svētku ceremonija Berģu mūzikas un mākslas pamatskolai, kurā piedalīsies Garkalnes novada domes un “Ostas celtnieks” vadība. Spāru svētki tiek svinēti laikā, kad ēkas celšana ir savā augstākajā punktā – ir pabeigta jumta nesošā konstrukcija un visi smagākie darbi.

Būvuzņēmums “Ostas celtnieks” realizē Mūzikas un mākslas pamatskolas piebūves celtniecību, ar jaunbūves palīdzību paplašinot esošās skolas telpas un līdz ar to nākotnē uzlabojot mācību procesa norisi. Būvniecības darbi tika uzsākti 2017.gada augustā, un tos plānots pabeigt līdz 2019.gada sākumam, palielinot skolas kopējo telpu platību no nepilniem 2000 m2 līdz vairāk nekā 7000 m2. Papildu iekštelpu būvniecības darbiem tiek īstenoti arī skolas pagalma labiekārtošanas darbi.

Mediju pārstāvji ir laipni gaidīti trešdien, 26.septembrī, plkst. 13.00 Berģu mūzikas un mākslas pamatskolā, kas atrodas Skolas ielā 14, Upesciemā, Garkalnes novadā.

Lūgums ziņot par dalību līdz 25.septembra plkst. 14.00, rakstot uz [email protected] vai zvanot pa tālruni +371 29898082.

Uz tikšanos pasākumā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru