Hloja Grīna „atpirkās” no „visskaistākā noziedznieka” sievas par 3,6 miljoniem dolāru

34-gadīgais laupītājs no Amerikas Džeremijs Mīks (Jeremy Meeks) tapa zināms pasaulei pēc tam, kad policisti publicēja Tīklā fotogrāfijas no noziedznieka aizturēšanas ar auguma mērījumu iedaļām fonā.

Noziedznieka spilgtā āriene piesaistīja modeļu aģentūru skautu uzmanību, pēc atbrīvošanās no ieslodzījuma Miks kļuva par modeli un tapa slavens. Tagad Mīks satiekas ar 27-gadīgo daudzmiljonu īpašumu mantotāju Hloju Grīnu.

Džeremijs sāka veidot attiecības ar Topshop īpašnieka meitu 2017.gada vasarā, kad vēl bija precējies. Dzīvesbiedre Melisa, uzzinājusi par vīra neuzticību, pameta viņu.

29.maijā Hlojai Grīnai piedzima pirmdzimtais no „visskaistākā noziedznieka”. Puisīti nosauca par Džeidenu Mīksu – Grīnu.

Pēc bērna piedzimšanas Džeremijs oficiāli izšķīrās ar sievu. Paātrināt šo procesu, palīdzēja Hloja: miljardiera meita samaksāja Mīksa eks-sievai 3,6 miljonus dolāru. Lielā summa palīdzēja panākt vienošanos ar Melisu un vienoties par alimentiem.

„Hloja Grīna samaksāja viņai, lai Melisa Mīksa pārstātu jaukties viņas ar Džeremiju dzīvē. Tagad viņš ik mēnesi pārskaitīs salīdzinoši necilu summu alimentiem”, – paziņo avots.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru