Gribi uzlabot savu veselību? Šis brīnumainais noslēpums par attīrīšanos ar eļļu garantēti palīdzēs!

1Eļļa – sens līdzeklis, kas ajūrvēdā tiek lietots mutes dobuma higiēnai un detoksikācijai. Tīrās eļļas darbojas kā aģenti, kuri izvelk kaitīgās baktērijas no mutes dobuma, zobiem, smaganām, mēles un pat kakla. Šis raksts palīdzēs tev apgūt vieglu un patiesi iedarbīgu organisma attīrīšanas tehniku ar eļļas palīdzību, un stiprināt veselību. Tikai dabīgi līdzekļi un minimāla piepūle!

Kā veikt attīrīšanu ar eļļu?

Visefektīvākais līdzeklis tiek uzskatīta sezama eļļa. Lai attīrītu muti pietiek vien viena ēdamkarote eļļas, kas jānotur mutē, ar mēli masējot mutes dobumu 10 – 15 minūtes.

Var izmantot arī citas aukstā spiediena eļļas – kokosa, olīveļļa un pat saulespuķu, bet tomēr par vislabāko jebkurā praksē ir atzīta sezama. Lai sasniegtu maksimālo ārstējošo efektu, eļļas veidus ieteicams mainīt.

Kas gan notiek mutē, kad tur nokļūst eļļa? Eļļa sajaucas ar siekalām, pārvēršot tās par maigu, baltu šķidrumu. Eļļas lipīdi sāk aktīvi no siekalām izvilkt toksīnus. Apšļakstot zobus, smaganas un mēli, eļļa turpina apkarot visas kaitīgās vielas, un kļūst bieza.

Tikko kā eļļa maina savu konsistenci, tas nozīmē, ka attīrīšanas process ir beidzies un eļļu var izspļaut.

Pāršķir lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru