“Global Finance” atzinis SEB internetbanku par labāko Latvijā

Jau 19. reizi biznesa un finanšu izdevums “Global Finance” izvērtēja labākās internetbankas, un šogad SEB tika atzīta par labāko internetbanku Latvijā gan korporatīvajiem, gan privātajiem klientiem.

“Digitālā banku darbība ir mūsu nākotne. Esam daudz strādājuši, lai attīstītu un ieviestu jaunus risinājumus, kas mūsu klientiem ļauj izmantot bankas finanšu pakalpojumus vēl ātrāk un vēl ērtākā veidā. Baltijas valstīs mums ir 330 tūkstoši SEB mobilās lietotnes lietotāju un gandrīz tikpat daudz Smart-ID lietotāju, ir notikušas jau gandrīz 3 tūkstoši video tikšanās, attālināti digitālā formātā ir parakstīti 115 tūkstoši dokumentu, pieaug digitālā pārdošana – tie ir tikai daži piemēri,” atzīst SEB bankas igitālo kanālu pārvaldes vadītājs Iļja Nogičevs.

“Global Finance” eksperti labākās internetbankas vērtēja, ņemot vērā tādus faktorus kā internetbankas digitālā attīstība, bankas klientu apkalpošanas stratēģija, pakalpojumu dažādība, interneta un mobilās bankas dizains un funkcionalitāte. Tāpat tiek vērtēts, cik lielā mērā banka ņem vērā klientu paradumus, kas saistīti ar digitālo risinājumu izmantošanu, sniedzot klientiem ievērojamu pievienoto vērtību.

Finanšu speciālistiem veltītais žurnāls “Global Finance” tiek izdots kopš 1987. gada. Šobrīd to abonē vairāk nekā 50 tūkstoši lasītāju 189 pasaules valstīs. Būtiska žurnāla auditorija ir uzņēmumu un finanšu institūciju vadītāji un speciālisti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru