Galvenā atšķirība starp sievieti un meiteni

Pēc tam es patiešām pamanīju pāris krunciņas acu stūrīšos. Uz vēdera parādījās tauku spilventiņš. Es sazinājos ar kosmetologu, pierakstījos uz treniņzāli, un cīnījos ar izmaiņām un pārmaiņus cīņa izrādījās veiksmīga. Es domāju par to, ka neļaušu tam večukam gūt virsroku, un centīšos pēc iespējas ilgāk turēties pienācīgā izskatā. Es sāku uzmanīgāk sekot sev līdzi, bet sirdī vienalga bija ieperinājušās bailes. Tas bija meitenes uzskats.

Pēc tam bija daudzas dzīves vētras. Bet es cīnījos, un nepalaidu grožus vaļā. Un šajā cīņā tika radīta kaut kāda jauna es, savādāka. Tā savādākā bija cietsirdīgāka, pieaugušāka un ciniskāka. Bet tajā pašā laikā daudz pārliecinātāka par sevi.

Tagad es cenšos sevi ierobežot, lai man vienmēr būtu viegli un ērti. Es taisu maskas tāpēc, lai iepriecinātu savu seju. Es vispār visu darbu tikai sev.

Izrādījās, ka lielāko daļu lietas šajā pasaulē var iegūt arī bez vīriešiem. Tiek domāts, nevis savs mīļotais vīrietis, bet pielūdzēju rinda. Pat nav saprotams, kāpēc viņi tik ļoti toreiz bija vajadzīgi.

Tas, ko viņi var iedot, ir tikai pilieni milzīgajā dzīves okeānā. Es pārstāju gaidīt no visiem vīriešiem kaut kādu pozitīvu novērtējumu. Es pārstāju gaidīt no visiem vīriešiem atzinību. Es pārstāju gaidīt, kad vīrieši par vecumu sāks domāt tāpat, kā es. Mani pārstāja uztraukt viņu viedoklis par manām krunciņām, tricepsu un gadsimtu putekļiem acīs.

Liekas, tagad es zinu, kādu atbildi vajadzēja dot tam vīrietim. Jā, izmaiņas ir neizbēgamas. Bet, kad tas tomēr notiks, mani neuztrauks tavs viedoklis par to.

Avots: surfinbird.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru