Fantastiski! Četru meitiņu mamma atgriezās no ceļojuma mājās, bet tur … Paskatieties paši!

Tie tik ir kadri!

Šī videoklipa varonis kļuvis teju vai par nacionālo varoni. Viņa pacietību un izturību varētu apskaust jebkurš akmens un jaudīgs dzinējs. Sievietes visā pasaulē ir gatavi nēsāt uz rokām šo vīrieti, lutināt un lolot to. Par tādu vīru jebkura sieva sāktu vērienīgu karu.

Tieši pateicoties daudz miljonu sievu armijai visā pasaulē, šis video ir tapis zināms visai sabiedrībai. Daudzas sievas, saglabājot to planšetē vai telefonā, , pastāvīgi cenšas parādīt to saviem vīriem. Rādīt kā piemēru.

Viena amerikāņu sieviete devusies prom no mājām ģimenes darīšanās, atstājot uz pāris dienām savu vīru un četrus mazus bērnus vienus pašus. Sieviete ļoti pārdzīvoja, vai viņas vīrs tiks galā ar tādu atbildību, bet tad, kad atgriezās, biju šokā!

Mājās viņu gaidīja ne tikai ideāla kārtība, bet arī paēduši un kopti bērni. Bez tam, rūpīgs un saimniecisks lielās ģimenes tētis iemanījies filmēt nelielus video. Māte, atgriezusies no ceļojuma, bija satriekta par visu, ko redzēja. Dažās stundās šis video ir kļuvis par sensāciju internetā. Šis video salasīja gandrīz trīs miljonu skatījumus YouTube portālā.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru