Euromoney: SEB – labākā banka Latvijā

Pasaules vadošais finanšu žurnāls Euromoney savā jaunākajā finanšu sektora novērtējumā atzinis, ka SEB par labāko banku Latvijā, piešķirot izcilības balvu kategorijā Labākā banka Latvijā 2017 (Euromoney Award of Excellence 2017 – Best Bank in Latvia).

Ieva Tetere, SEB bankas vadītāja:

“Esam gandarīti, ka neraugoties uz nesenajiem nozares satricinājumiem nerezidentu jomā, kas ir metuši ēnu uz Latvijas finanšu sektoru starptautiskajā vidē, mums ir izdevies apliecināt SEB bankas darbības stabilitāti, caurspīdību un ilgtspējīgu pieeju visam, ko darām. To apliecina mūsu biznesa izaugsme, veselīgā biznesa rentabilitāte un tehnoloģiju ieviešana bankas pakalpojumu klāstā.

Neraugoties uz arvien pieaugošajām uzrauga prasībām, daudz laika un uzmanības veltām to ieviešanai savā biznesā un sadarbībā ar klientiem, tanī skaitā nodrošinot gatavību jau šobrīd izpildīt Otrās Maksājumu pakalpojumu direktīvas (PSD2) prasības, kas klientiem sniegs iespēju dažādiem licencētiem pakalpojumu sniedzējiem piedāvāt iedzīvotājiem līdz šim vēl nebijušus finanšu pakalpojumus.

Ekspertu komisija, vērtējot bankas sniegumu, atzinīgi novērtējuši SEB bankas sasniegumus, ieviešot jaunus, digitālus, inovatīvus risinājumus, piemēram, mobilās aplikācijas ieviešana klientu autentifikācijai internetbankā, kā arī SEB bankas mobilās lietotnes jaunās versijas ieviešanu. Tāpat kā būtisks sasniegums novērtēts bankas veiksmīgā pāreja uz jauno IT un klientu apkalpošanas sistēmu pagājušā gada februārī.”

Euromoney jau 26 gadus izvērtē banku darbību gandrīz 100 valstīs. Šoreiz eksperti noteica vislabākās reģiona bankas vairāk nekā 1500 iesniegumu konkurencē. Euromoney ekspertu komiteja nosaka vislabākās bankas, veicot detalizētu uzņēmumu gada darbības rezultātu analīzi.

Euromoney ir vadošais finanšu izdevums, kas iznāk jau gandrīz 50 gadus. Pēdējo 12 mēnešu laikā izdevumā ir publicētas intervijas ar vidēji 100 banku vadītājiem, finanšu ministriem un pasaules centrālo banku amatpersonām. Euromoney’s Awards for Excellence tika izveidots 1992. gadā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru