“Esmu kas vairāk par celulītu” – modele dalās ar neapstrādātām fotogrāfijām

View this post on Instagram

I done a photoshoot yesterday And these are some behind the scenes pictures – I was angry when I seen this pic because Of my cellulite – It was on my mind but why should it ? I am more than #cellulite I am more than the #bellyrolls and the #backfat and #celluliteisnormal !! It’s natural for us ladies to have cellulite and we need to stop seeing it as disgusting or ugly. Yes we all want smooth skin but we also need to accept reality! I’ve had cellulite since I was about 12 which is normal. After living with something for a decade it’s all apart of being me! And I’m still learning to love it and not hate it- it’s a slow road to #selflove but it’s the best thing you can do for your confidence and mental health ?❤️

A post shared by Sophie Turner ? (@sophieeturner) on

Savā Instagram profilā zem bildēm Sofija raksta: “Vakardien man bija fotosesija, un, lūk, dažas bildes. No sākuma es dikti satraucos par to, ka tajās redzams mans celulīts. Tas neiziet ārā no manas galvas, bet kādēļ?”

View this post on Instagram

This picture was the same day as the cellulite one I posted that happened to go viral – this picture is also #unretouched ! Different positions and angles show our bodies different! Captured by @a.j.fergus

A post shared by Sophie Turner ? (@sophieeturner) on

“Esmu kas vairāk par celulītu, tauku nogulsnēm uz vēdera un citviet ķermenī. Celulīts – tā ir pavisam normāla parādība. Sievietēm celulīts ir tikai norma, tādēļ mums jābeidz tajā saskatīt ko pretīgu un noniecinošu.”

“Jā, mēs visi gribam gludu ādu, taču ir jāprot pieņemt realitāti tādu, kāda tā ir. Man celulīts ir jau kopš 12 gadu vecuma, turklāt tas ir pilnīgi normāli.”

https://www.instagram.com/p/BZC9DmpDkEX/

“Pēc desmit gadiem celulīts jau ir kļuvis par daļu no manis. Es joprojām cenšos to mīlēt, nevis ienīst. Tas ir tāls ceļš, kas mērojams, lai iemīlētu sevi, taču tas ir labākais, ko varat darīt, lai nodrošinātu normālu psihi un veselīgu dzīvi.”

Katrs, kas ir apskatījis Sofijas bildes, iedvesmojas no meitenes uzskatiem par sevi. Kāda sieviete pat komentāros uzrakstīja, ka Sofija esot ideāla – kopā ar visu viņas celulītu!

“Tajā nav nekā nepareiza,” kāda cita sieviete piebilda. “Skaistums ir daudzpusīgs, un ir cilvēki, kas spēj to saskatīt. Lepojies ar to, ka tev tas ir izdevies.”

Celulīts ir ļoti izplatīta ādas problēma, ar kuru, agri vai vēlu, sastopas ikviena sieviete. Sofija uzskata, ka no tā nav jākaunas. Un ko par to domājat jūs?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru