Esi tā meitene, ar kuru kopā grib būt visi…

Esi tāda meitene, kura ir solidāra ar citām meitenēm. Kura palīdz piedzērušai sievietei kafejnīcas tualetē, tā vietā, lai nosodītu viņu par to, kā viņa izskatās. Kura piedāvā mitro salveti nepazīstamai sievietei, jo tas nozīmē, ka viņas kaut kādā ziņā ir saistītas, un viņām ir jāturas kopā.

Esi tāda meitene,  kurai nav vajadzīgs puisis. Kura ciena to, kad dzīvē parādās kāds īpašs cilvēks, un sniedz viņam visu, kas vien viņai ir, bet nenodarot sev pāri. Kura mīl viņu, bet atstāj arī pietiekoši daudz mīlestības arī sev.

LASI VĒL: Visgrūtāk iekarojamās sievietes pēc zodiaka zīmes

Esi tāda meitene,  kura jūtas ērti savā ķermenī. Kura dievina savu ķermeni. Kura nebaidās skatīties uz savu kailo atspulgu spogulī, jo zina: katrs viņas centimetrs, katra krunciņa ir pilna ar skaistumu.

Esi tāda meitene, kurai ir lieli sapņi, kura ir aizrāvusies ar savu kaislību. Kura atdod sevi visu, bet brīvdienās var atslābināties. Kura nepārnes savas pārdzīvojumus un stresu no darba uz mājām.

Esi tāda meitene, kura prot skaļi smieties. Kura var pajokot jebkurā situācijā, it īpaši, kad ir ļoti bail. Un nav svarīgi, ka visi uz viņu skatās, jo viņa dzīvo savu dzīvi.

Esi tāda meitene, kura dod priekšroku darbībai un nevis žēlabām. Kura netērē savu laiku, žēlojoties par problēmām, kad vajag meklēt risinājumu. Kura saprot, ka viņas dzīve ir tā vērta, lai dzīvotu pat tad, kad liekas, ka viss notiek ne tā.

Esi tāda meitene, kura paliek uz sakariem. Kura zvana saviem vecākiem, lai izdzirdētu viņu balsis. Kura iebrauc ciemos pie labākajiem draugiem, vienkārši, lai pateiktu “čau”. Kura pieliek pūles, lai sazinātos ar cilvēkiem, kuru viņai ir dārgi.

LASI VĒL: Šī sieviete ārkārtīgi satraucās par fotosesiju ar savu vīru, taču rezultāts iekaroja interneta lietotāju sirdis!

Esi tāda meitene, kura saka to, ko domā. Kura godīgi izsaka savu viedokli pat tad, ja tas kādam nav patīkami. Kura neļauj ar sevi slikti apieties, jo viņa var būt vismīļākā sieviete uz pasaules, un var būt arī vislielākā maita – atkarībā no tā, kā jūs ar viņu apiesieties.

Esi tāda meitene, kura izsaka komplimentus citiem. Kura uzsmaida garāmgājējiem. Kura patiesi mīl dzīvi.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru