Elvi akcijas – vienmēr pirktākajām precēm

Dodoties uz veikalu, var gadīties piedzīvot patīkamu pārsteigumu, ja par akcijas cenu pieejams kāds ikdienā vai svētkos vajadzīgs produkts. Tam ir domātas arī Elvi akcijas, kurās vienmēr iekļautas pirktākās un pieprasītākās preces, kas noteiktos laika periodos tiek piedāvātas par iespaidīgi zemākām cenām nekā ierasts.

Iepirkšanās speciālisti aprēķinājuši, ka iepirkties par akcijas cenām ir patiešām ļoti izdevīgi, jo tas dod iespēju iegādāties kaut ko tādu, ko parasti neatļaujamies vai pērkam reti, jo produkts šķiet dārgs.

Veidojiet krājumus

Laikā, kad pastāvīgi saņemam pamudinājumus veikalus apmeklēt retāk, kļūst aktuāla iespēja pamata preces un produktus iegādāties lielākā daudzumā, veidojot zināmus krājumus. Pat sadzīves plānošanas eksperti iesaka parūpēties, lai mājās vienmēr būtu neliels krājums ar vajadzīgākajiem produktiem.

Starp produktiem un precēm, kurus iesaka turēt nelielā krājumā “katram gadījumam” nereti min sausos produktus ar ilgu uzlabāšanas termiņu, mazgāšanas līdzekļus, tualetes papīru… Mēdzam pasmīnēt par krājumu veidotājiem, bet varbūt pārņemt šo praksti, izmantojot Elvi akcijas? Tad vairs nebūs jāsūkstās, ka ikdienā absolūti vajadzīgai lietai tik nepatīkami augsta cena!

Ja mums godīgi būtu jāatzīstas, cik ātri un pareizi varam aprēķināt piedāvāto izdevīgumu, stāvot pie stenda vai plaukta lielveikalā, daudzi teiktu, ka tas nepavisam nav tik vienkārši, jo jāņem vērā cena nevis par iepakojumu, bet gan, piemēram, kilogramu.

Arī dažādu ražotāju piedāvājumi var ievērojami atšķirties: prece, kurai minēta liela atlaide, var nepavisam nebūt lēta salīdzinājumā ar tikpat labu cita ražotāja produktu. Šos aprēķinus ievērojami atvieglo iespēja izpētīt piedāvājumus atlaižu bukletos jau laikus pirms došanās uz veikalu.

Ļaujies eksperimentiem!

Nav noslēpumus, ka pircēji ikdienā daudz neprāto pie veikalu plauktiem, vienkārši izvēloties tos produktus, ko ieraduši pirkt ikdienā. Elvi akcijas ir veids, kā ļauties nelieliem eksperimentiem pat pašu ierastāko produktu ziņā. Piemēram, ja pastāvīgi pērc viena piena, kafijas vai makaronu ražotāja produkciju, kāpēc gan nepamainīt šo ieradumu, ja cits ražotājs piedāvā milzīgu atlaidi?

Tādējādi iespējams sev atklāt kaut ko pavisam jaunu, kas, iespējams, garšo un patīk vēl labāk un ar laiku kļūs par jauno ikdienas paradumu!

Kombinē akciju produktus!

Uz mūžīgo jautājumu par maltītes sastāvdaļām palīdzēs atbildēt Elvi akcijas. Daudzi dodas uz veikalu, jau aptuveni iedomājoties, ko vēlams pagatavot ikdienas vai svētku maltītei. Tomēr akciju cenas ir iespēja ietaupīt patiešām ievērojamu naudas summu, ja spēsi pietiekami strauji reaģēt, lai mainītu šos plānus, izvēloties to pamatēdienu, piedevas vai našķus, kas šodien pieejami par pasakainām cenām.

Kas zina, varbūt uz jautājumu, kas būs vakariņās, jūs drīz vien atbildēsiet, ka galdā tiks celts tas, kas iekļauts Elvi akcijās!

Pieejami kārumi

Tāpat Elvi akcijas ir iespēja biežāk iegādāties kādu īpašu produktu, preci vai kārumu, no kā parasti ikdienā atsakāmies. Apvienojot dažādas atlaides, jūsu maciņš necietīs, bet prieks par izdevīgu iepirkšanos kļūs vēl lielāks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru