E-maxima.lv apgrozījums pieaudzis par 25%

Latvijā ar katru gadu palielinās to iedzīvotāju skaits, kuri aizvien biežāk izmanto internetu, lai veiktu savus ikdienas pirkumus, t.sk., pārtiku. Internetveikals e-maxima.lv sešu gadu laikā, kopš tā pastāvēšanas, saglabā savas līderpozīcijas arī aizvadītajā gadā.

Internetveikala e-maxima.lv apgrozījums pagājušajā gadā, salīdzinot ar 2017.gadu, pieaudzis par 25%.

„Tā kā iepirkšanās internetā ar katru gadu kļūst populārāka, to arvien vairāk izmanto arī Latvijas iedzīvotāji, kas vidēji vienā pasūtījuma reizē iegādājas produktus, kas sver 27 kilogramus. Aizvadītajā gadā turpinājām strādāt, lai nodrošinātu pircējiem vēl ērtāku iepirkšanos ieviešot 8 izņemšanas punktus Maxima veikalos.” stāsta e-maxima.lv vadītāja Sanita Bērziņa.

Pēdējā gada laikā vidējais unikālo e-maxima.lv apmeklētāju skaits mēnesī ir pārsniedzis jau 60 tūkstošus. Turklāt ik mēnesi jaunu reģistrēto klientu skaits pieaug par 8%.

“Arī šogad populārākie produkti ir bērnu preces, dzeramais ūdens, piena produkti, dārzeņi un augļi. Internetveikala e-maxima.lv pakalpojumus iecienījušas ne tikai jaunās māmiņas, kas novērtē laika ietaupījumu un to, ka smagie iepirkumu maisiņi tiek nogādāti līdz namdurvīm, bet arī uzņēmumi, kas pasūta ikdienai nepieciešamās preces. Savukārt, tuvojoties Lieldienām, uzņēmēji pasūta arī dažādus produktus svētku mielastam vai saldumus darbinieku un to bērnu dāvanām,” novērojumos dalās S.Bērziņa.

Jau ziņots, ka internetveikals e-maxima.lv piegādes nodrošina Rīgā, Jūrmalā, Salaspilī, kā arī Pierīgas rajonos – Baložos, Dreiliņos, Sauriešos, Babītes novadā, Carnikavas novadā, Garkalnes novadā, Ķekavas novadā, Mārupes novadā, Olaines novadā, Salaspils novadā un Stopiņu novadā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru